Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
00:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 5 » Коли є чим пишатись і гордитись
00:24
Коли є чим пишатись і гордитись

3 червня завершився 30-й тур в першій лізі 24-го чемпіонату з футболу, в якому ФК «Олександрія» приймала на своєму полі одного із головних суперників за вихід до ПЛ  - «Сталь» з Дніпродзержинська.  Олександрійці вийшли на поле де-факто чемпіонами ліги. Бойова  нульова нічия стала для обох команд хорошим уроком на майбутнє. Гості краще грали в першому таймі, а олександрійці -  в другому.   Якби  В.Грицук більш вдало виконав пенальті, то перемога була б забезпечена. Але і  від цього матчу глядачі  залишились  задоволені.

По завершенні  гри, відбулося урочисте нагородження золотими медалями та Кубком чемпіона першої ліги. На дужих плечах спортсменів з «Сильної Олександрійщини» через  весь стадіон була пронесена  на троні богиня Перемоги – Ніка, що носить  ім`я   футбольна спортивна споруда, на якій  ФК «Олександрія» здобув головну перемогу сезону 2014-2015 – чемпіонство та вихід у Прем`єр – Лігу.

 На подіум піднімаються  ті, хто дарував своєю грою. Своїми перемогами, хто наближав цю щасливу хвилину – гравці, тренери та керівництво клубу на чолі з його президентом С.А.Кузьменком.

 Президент Професійної футбольної ліги С.Макаров  оголошує про найвеличніший здобутки  ФК «Олександрія»  - завоювання золотих медалей і звання  чемпіона Укарїни серед команад першої ліги.

 - Сьогодні ФК «Олександрія»  - найкращий клуб  ПФЛ, він з першого туру і до останнього взяв найвищу планку – бути першим. Мені приємно сьогодні про це говорити і той же час дуже жаль, що ми прощаємося. Вас чекають баталії. Вас чекає Великий футбол, якого ви заслуговуєте.  З такою командою, тренерським складом та керівництвом  ви впораєтесь з поставленими завданнями на новий футбольний сезон – закріпитись  у ПЛ. 

  Золоті нагороди – медалі  найвищого ґатунку, за які довелося рік вести титанічну працю на полі, щоб  сьогодні стати кращим. 

 Воротарі: Д.Рудик, В.Леванідов та А.Новак; захисники:  С.Басов, С.Микицей, А.Шендрік,  М.Імереков, О.Ломко та П.Мягков;  півзахисники:  Є.Піскун, Є.Банада, В.Бідловський, Є.Чепурненко, А.Чорній, А.Сухоцький,  Р.Степанюк, А.Запорожан, О.Гуськов, В.Грицук, С.Старенький, А.Голенков;  нападники: Д.Леонов, В.Пономар, Ю.Коломоєць, О.Іващенко та В.Койдан.  Головний тренер отримав приз кращого тренера першої ліги.  В.Первак, В.Чернишенко, Ю.Гура, С.Локтіонов, А. Ковтун,  директор клубу Д.Кітаєв,  В.Яровий, О.Дробот, В.Федан, Ю.Заудальський та ін.

 Щаслива мить  заради якої можна багато віддати в житті. Уболівальник віддавав свою підтримку під час баталій, працівники клубу робили все можливе, щоб умови для футболістів і глядачів були ідеальними, щоб команда радувала своїми перемогами.

 Все, що належало зробити керівництву клубу, було з честю виконано – вихід до ПЛ лише з першого місця.  Кубок – віну руках хлопців, для яких це перший успіх у житті, що дає шанс проявити себе на більш професійному футбольному рівні.

 Яка радість іскриться з очей. Скільки емоцій, радості, щастя і наснаги дарує перемога «Олександрії».

Голова обласної федерації футболу В.Безсмертний  у своєму виступі  сказав наступне:

 Це перемога міста, області, країни. ФК «Олександрія» був є і буде  флагманом Кіровоградщини, на який повинні рівнятися інші футбольні клуби області.  Сьогодні Кіровоградщина має кращі показники по розвитку футболу в Україні. ФК «Зірка»  зайняв 4-те місце,  ФК «Інгулець» з смт Петрове буде стартувати цього сезону в другій професійній лізі. Юні футболісти є переможцями Всеукраїнських змагань на  приз «Шкіряний м’яч».  Ми гордимося, що  представник Кіровоградщини -  ФК «Олександрія»  має право з наступного сезону  грати серед грандів європейського футболу.
 Фанати з 10- го сектору розвернули великий  плакат зі ствердженням «Повернулися назавжди!»  Того ж і ми бажаємо нашій команді, її керівництву нових здобутків – перемог.
 У прес-центрі  відбулася розширена зустріч керівництва клубу, головного тренера,  за участю президента ПФЛ та очільника обласної федерації футболу.
Президент ФК «Олександрія» С.А.Кузьменко подякував усіх уболівальників з їх колосальною масовою підтримкою, що дала змогу успішно пройти  намічений шлях.  І запевнив,  що команда прийшла до ПЛ, щоб вигравати, показувати той футбол
який  чекають уболівальники.  Президент також повідомив, що вартість квитка не буде перевищувати 10-15 грн. Головне, щоб стадіон був заповнений глядачами, бо футбол живе завдяки глядачам.    
Головний  тренер В.Шаран наголосив, що він працює в команді однодумців, усі завдання  які будуть поставлені на новий сезон, він зі своїми гравцями повинен виконати.

 Підсиливши кілька позицій, ми в змозі грати  так, щоб був бажаний результат, який ставить  перед нами наш президент С.А.Кузьменко, якого чекає палкий прихильник «Олександрії»  - щирий та непідкупний уболівальник. Також  керманич команди повідомив, що вже 20 червня  команда приступає до підготовки до старту  в ПЛ. Збори  будуть проходити в Олександрії, де створені усі наявні умови для повноцінного періоду підготовки гравців до нових баталій. Вже 17 липня відбудеться старт ПЛ. Не за горами Великий Футбол!  

 Президент ПФЛ С. Макаров повідомив, що формат ПЛ буде затверджений не раніше  15-20 червня.  Яким  він буде достеменно ще ніхто не знає. Головне, що в ньому буде «Олександрія».  Існують  проблеми в  «Говерлі», «Карпатах»,  «Металург» (Д), в  «Зорі»,  в «Волині»,  «в «Металурзі»(З), в «Металісті». Команди  мають борги по зарплатні перед гравцями та ситуація, що склалася в країні.  Але все ж є надія, що всі команди вирішать задовільно свої завдання.

 Великий Футбол повернувся до  Олександрії, він повернувся, щоб радувати олександрійців і її гостей з утвердженням  непереборного бажання перемог, добра і злагоди, миру і спокою.  

І.Мельник                      

                       

Просмотров: 2223 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]