Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
05:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 27 » Коли душа чиста - тоді і тіло буде чистим
21:39
Коли душа чиста - тоді і тіло буде чистим

-Ми розробили екологічну програму по очищенню навколишнього природного середовища: посадка дерев і кущів, прибирання міста від сміття. Про це 23 лютого говорив Боголєп, єпископ Олександрійський та Світловодський. - Ця програма передбачає участь духовних осіб. Це наша мирська програма…

 І ось  27 березня на 10.00 в районі р. Березівка, що перетинає центральну вулицю  Олександрії прибули священнослужителі, щоб взяти участь з благословення преосвященнійшого Боголєпа, єпископа Олександрійського і Світловодського  «Зробимо наше місто чистим».

Близько 20 церковних  служителів взяли участь у прибиранні та очищенні русла р.Березівка в районі пішохідного містка та мосту в центрі міста. 

Зокрема, журналісти коротко мали можливість поспілкуватися з  матушкою Надією Бобурко (дружина в миру о. Михайла, настоятель церкви в Димитровому):

- У нас вже є досвід у божій справі. Минулого року наша паства привела до порядку прилеглу територію  навколо нашої церкви. Тільки шприців було зібрано 2 мішки, а сміття  понад 15 автомобілів вивезли. Дякувати прихожанам  - вони допомогли нам, приклали свої зусилля, щоб середовище навколо церкви було чистим, як божа душа. Радість сьогоднішньої справи благословенна,  вона принесе користь усім прихожанам -християнам.  

Трудилися завзято помазаники божі. Прикро, що цього дня ті, хто так «божиться» під час політичної тріскотні на мітингах, в сесійних залах міської ради, не відгукнулися на впорядкування міста – очистити його від бруду, сміття та дутого патріотичного популізму.

Святий апостол Павло навчає: «Ми, сильні, повинні нести слабості безсилих, а не собі догоджати. Кожен з нас нехай догоджає ближньому на добро для збудування, бо Христос не Собі догоджав, але як написано: «зневаги тих, хто Тебе зневажає, упали на Мене».

І. Мельник

Просмотров: 1252 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]