Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
04:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 7 » Кого боїться Мірча Луческу в «Олександрії»?
11:17
Кого боїться Мірча Луческу в «Олександрії»?

 В сьогоднішньому матчі з «Шахтарем» не буде грати Д.Таргамадзе. Як говорять  умови контракту на оренду Давіда – він не має права грати  проти свого клубу – «Шахтар» (Д). Дивний підхід керівництва  клубу. Таки боїться М. Луческу, як  «Олександрії», так  і Д.Таргамадзе. Побачили, що виріс на очах... Бо до цього розвичаючої футбольної практики, як такої в Давіда не було в «Іллічівці», а в «Олександрії» він вже одного разу відбувся як екстра гравець, це його команда, і сьогодні в нього є реальний шанс знову стати улюбленцем олександрійців. Вдруге він відновився від футбольного застою. Побачивши, що гравець набрав відмінну форму, може наробити шороху «Шахтарю», ті, в свою чергу, перестрахувалися угодою оренди. Видно догадувалися.., що Давід заграє за "Олександрію".

Не знаю, я не великий фахівець у футболі, але це в народі називається боягузтвом тренера «шахтарів». Ну подивіться на статику протистоянь «Олександрія» - «Шахтар». В 9-ти матчах «гірники» здобули всі 9 перемог з загальним рахунком забитих і пропущених м’ячів: 5:23.  При тому, що на КСК «Ніка» гості здобули 5 перемог (4:11). Що ще може бути кращим заспокоювачем для головного тренера «Шахтаря»? Відсутність на полі Таргамадзе! (до цього поєдинку він зіграв 5 матчів в ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ, 2- в кубкових іграх, маючи в активі 1 забитий м’яч у ворота «Зірки», до речі, майже в усіх іграх він виходив на заміну, - авт.).

Зрозуміло, що В.Шаран внесе відповідні коригування в розстановку гравців на полі. Найбільш оптимальний варіант буде продемонстровано сьогодні о 17. 00, коли при повному аншлагу, коли трибуни «Ніки» будуть заповнені вщерть, -а  це понад 7000 уболівальників прийдуть, приїдуть звідусіль ( Кіровоград, Черкаси, Полтава, Кривий Ріг,  Кременчук, Світловодськ, Знам`янка, Жовті Води, Сміла…), щоб стати 12-им гравцем "Олександрії".

 Наприклад, м. Кам`янка  прибуде на матч всією футбольною командою «Олімпік», що успішно виступає в чемпіонаті Черкаської області, щоб подивитися на сусідів – «Олександрію», котра буде протистояти гранду українського футболу. Для молодих гравців, що опановують майстерність гри – це буде чудовий урок великого футболу.

Хто буде судити матч? Головним арбітром призначено С.Бойка з Київської області. Допомагатимуть йому на лініях  М.Чертопляс з Херсона та О.Плужник з Харкова. Резервний арбітр А.Жабченко з Хмельницька.  Директор матчу – В.Безсмертний з Кіровограда. Наглядач поєдинку – В.Авдиш з Житомира.

Ми щиросердно зичимо "Олександрії" успіху в цій надзвичайно важкій грі. Нехай футбольна доля цього разу буде прихильнішою до наших!

"Олександрія",  - з тобою вся Кіровоградщина, і не тільки - вся публіка країни, яка  щиро вболіаає за тебе!

І.Надіїн

Просмотров: 1149 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 tara  
0
Хороший пост, прочитал с удовольствием

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]