Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 17 » Хто кого?
09:35
Хто кого?

4-й тур приніс неочікувані несподіванки. Перша і найголовніша –  крупна поразка  алчевської «Сталі» від ФК «Тернопіль» - 0:3. У цьому поєдинку зафіксований перший хет-трик у виконанні Семенця (16, 69, 85). У чому причина такої поразки алчевців? Все криється в подіях, що відбуваються на Луганщині.  Команда змінила систему тренувань: хлопці збираються і грають у день матчу. Немає  іншого шляху. Економлять кошти, щоб завершити Чемпіонат. Коли йдуть бойові дії – заводи не працюють.

Не загубилися після четвертої частини першого кола і новачки ліги. Особливо радує комсомольський «Гірник-Спорт», що  в гостях  «розгромив» місцеве «Динамо-2» з рахунком 1:4. Кірієнко у першому таймі  розпочав лік забитим голам,  а на початку  другого тайму, після зрівняння рахунку Яремчуком, на 54-й хв відзначився Герасимець,  на  85-й- Андрієвський збільшили рахунок у матчі, Кірієнко – на 89-й хв. оформив «дубль» -забив  свій другий гол у цьому поєдинку.

«Сонячним» було непереливки ще від одного дебютанта ліги – криворізького «Гірника», котрий першим відкрив рахунок у матчі в Харкові завдяки голу  Тимченка. Господарі відігралися на 50-й хв. – Кравченко приніс команді залікове очко.  

 «Буковина» мала отримати очко  у поєдинку проти «Полтави»,  але не вистачило майстерності в захисті, або нерви не витримали. На 30-й хв. колишній гравець «Олександрії»,  а нині «Полтави» Соломка здобув перемогу своїй новій команді.  

А ось «бойовим характером» туру  можна назвати  поєдинок між дніпродзержинською  «Сталлю»  і миколаївцями. Корабели на 33-1 хв.  голу Купрія  повели в рахунку. Здавалось, що до завершення поєдинку нічого не відбудеться. Аж ні, «сталевари» змогли, проявили  неабияку волю до перемоги, і зрівняли на 90+4 хв. рахунок -1:1.

«Десна» здобула перші три повноправні очки у протистоянні з тернопільською «Нивою».  Козак і Мельник записали в свій актив  по забитому м`ячу.

 І найбільшою несподіванкою, прикрою для наших земляків з обласного центру стала поразка  «Зірки» від аутсайдера «Нафтовика-Укрнафта» з рахунком – 0:2. Пасіч та досвідчений Бояринцев принесли охтирчанам перші очки, що дало змогу переміститися з 16- го місця відразу на 11-е.  Бо велику негативну психологічну роль грає і місце команди  в турнірній таблиці. Незвично бачити кіровоградців на такому місці.

І, безумовно, центральним матчем туру вважався поєдинок ФК «Олександрія» -ПФК «Суми».  «Гірник-Спорт»  після перемоги над «Динамо-2»  змістив нашу команду на другу сходинку таблиці. Всі, хто займав після нас місця в турнірній таблиці  чекали завершення матчу в Олександрії.  Сценарій гри В.Шаран та його помічники вибрали правильний – атакувальний, за будь-яких  умов – вперед до воріт суперника.  Особливо добре заграла команда  після в ступу в гру Грицука, Банади,  Гуськова – «свіжа кров» -  нові сили дали свій результат.  Команда довела, що  сьогодні вона займає своє  перше «рідне» місце в турнірній таблиці.                 

        Турнірна  таблиця станом на 17 серпня 2014 року

№        Команда                                         І   З   П   О

1.ФК "Олександрія"                                  4  9   3   12

2. "Гірник-Спорт" (Комсомольськ)         4   9   2   10

3. "Сталь" (Дніпродзержинськ)              4   9   3    8

4.  ФК "Тернополь"                                       3    6   1  7

5. "Геліос" (Харків)                                         4    8    5  7

6. ФК "Полтава"                                             4    3    2  7

7. "Сталь" (Алчевськ)                                    4    5   8   6

8.  "Десна" (Чернігів)                                      4    4   3   5

9. "Гірник" (Кривий Ріг)                                   4    2   2  4

10. "Динамо-2" (Київ)                                      4    5   6   4

11. "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка)              4   3   7   3

12. МФК "Миколаїв"                                         3   2   4   2

13. "Зірка" (Кіровоград)                             4   3   7   2

14. ПФК "Суми"                                                4   2   9  1

15. "Буковина" (Чернівці)                                 2   0   2  0

16. "Нива" (Тернопіль)                                     2   1   7  0

Іван Мельник

Просмотров: 440 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]