Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
23:04
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 1 » Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
11:44
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Сьогодні православні олександрійці зустріли воскресіння Ісуса Христа – одного з найбільших релігійних свят, коли попри смерть -  Ісус Христос, покараний на смерть за свою любов і вболівання за людей, воскрес, щоб утвердити на землі життя і захист християн.

Тисячі  городян, хто ще звечора, а хто вночі прийшли до Покровського храму, щоб відбути службу Воскресіння Христа – зустріти  свято Великодня.  У  сповнених очах віри, добра і милосердя вони слухали проповіді божих помазаників – служителів церкви, щоб вкотре стати ближче до Господа Бога. Попросити в нього прощення за гріхи, за образи, за непорозуміння. Випросити  миру і добра…

Великдень — це певна запорука нашого Воскресіння для щасливого вічного життя. Як Христос воскрес, так і ми колись воскреснемо для нового світлого й вічного життя. Сам Христос запевняє нас: “Бо надходить час, коли всі, хто у гробах, голос Його [Сина Божого] вчують, і вийдуть ті, що чинили добро, на Воскресіння життя. А ті, що зло чинили, — воскреснуть на суд… Така бо воля мого Отця, щоб кожен, хто Сина бачить і вірує в Нього, жив життям вічним і щоб я воскресив його останнього дня” (Йо. 5, 28-29 і 6, 40).

Христос Воскрес! Воістину  Воскрес!

Просмотров: 2039 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]