Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
14:45
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 13 » Христос воскрес, щоб ми жили
08:57
Христос воскрес, щоб ми жили

Христос воскрес. Воістину воскрес! Ці два  нероздільні і вічні понятття символізують перемогу життя над смертю, перемогу добра над злом. З Богом і до Бога – бути разом у смиренній покорі, тоді і злагоді буде в  родині, і країні, в усьому світі, блаженні будуть всі, хто на Нього надіються і вірою служать йому. Тільки праведних Господь вкриє своє милістю, як щитом. Ми покладаємо на Бога всі наші найпотаємніші надії і сповідання, ми просимо у нього  прощення за гріхи наші, за нерозумність, за глухість і фарисейство. Хто вміє не спокушатись,  хто прощає братові своєму, хто має віру, той блажен і під охороною Бога завжди.

У день Великодня – Пасхи – Воскресінння Христового увесь земний люди йде до церкви, щоб ще раз засвідчити свою любов і повагу, свою відданість Творцю землі .

Воскреснувши Ісус Христос сказав: «Хто  слухає  Мого. І вірує в Того, Хто послав мене – життя вічне той має,  і на  суд не приходить, але перейшовши він від смерті  в життя».

І олександрійці пішли, - від мала до велика, - до Бога, щоб попросити божої благодаті, добра, миру і спокою, гарних справ і довголіття  родинного, всепрощення гріхів. Пішли, щоб  віддати хвалу і честь за життя на землі вічно живому Творцю нашому.

І. Мельник

Просмотров: 1280 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]