Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
02:06
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 9 » Хороший спаринг- партнер
09:41
Хороший спаринг- партнер

 

 

 

ФК " ОЛЕКСАНДРІЯ" - "АСТАНА" (КАЗАХСТАН) - 2:2

Напередодні матчу «ФК «Олександрія» -«Астана» (Казахстан) головний тренр  нашої  команади команди В.Шаран, у розмові з журналістом  казахського клубу, відмітив, що він очікує дуже цікавий поєдинок, знаючи, що «Астана»  сьогодні є  лідером вищої ліги Казахстану. До того ж наш тренер відмітив, що в його тренерському складі  є тренер Ю.Гура, який довгий час грав за казахські команди («Женіс» (Астана), «Достика» (Шимкент), «Ясси-Сайрам» (Сайрам), «Атирау», «Восток» (Усть-Кам`яногірськ).

 «Гості» - «Астана» більш активно розпочали матч, бо вже на 10-й хв. Лулаку відкрив рахунок у матчі, та потенційний новачок в «Олександрії» Габовда  на 16-й хв.зрівнює рахунок – 1:1. Наприкінці першого тайму казахи провели наступну атаку, що на 40-й хв. дала змогу Твумасі забити гол в наші ворота. У другому на 65-й хв. Чорній зрівнює рахунок, який до завершення поєдинку залишився незмінним – 2:2.  "Олександрія" в цьому поєдинку показала достойний агресивний футбол, який здебільшого притаманний  методиці В.Шарана. Хороший спаринг-партнер з чемпіоном Казахстану (2014, 2015 р.). За суперника грали: Мокін, Анічіч, Мужиков, Лулаку, Твумасі, Шитов, Шомко, Маєвський, Логвиненко, Бейсебеков, Жалмукан. У резерв: Єріч, Дуйсен, Нургалієв, Шаїхов, Деспотовіч, Жунусов, Постніков, Тагиберген, Наджарян, Муртазаєв, Жакіпбаєв, Сагнаєв, Прокопенко. Тренує команду болгарин Станімір Стойлов. У 2012 році на подібних зборах «Астана» під керуванням  В.Прокопенка програла «Олександрії» з рахунком  2:3.

ФК "Олександрія": Новак, Басов, Дубаїч, Грицук, Чантурішвіли, Цуріков, Запорожан, Банада, Габовда, Шендрік, Козак. На заміну виходили: Чорній. 

І.Мельник

 

Просмотров: 1044 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]