Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
16:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 7 » Хороший настрій - впевнена перемога
01:12
Хороший настрій - впевнена перемога

ФК «Олександрія» -  «Кремінь» (Кременчук) – 4:0 (1:0)

06.02.15. 14.00, «Ніка» (поле зі штучним покриттям), 100 глядачів, +4С.

Суддя в полі: Д.Федан (Олександрія).

Асистенти судді: В.Нерода, Я.Жадан (обидва - Олександрія).

«Олександрія»: 1-й тайм: Новак (Леванідов, 31), Микицей, Басов, Ломко, Мягков, Голенков, Запорожан, к/к, Банада, А.Чорній, Грицук, Степанюк.

2-й тайм: Леванідов (Рудик,61), Голенков, Імереков, Шендрік,к/к, Бідловський, Старенький, Леонов, Койдан, Гуськов, Іващенко, Пономар.

Гол.тренер: В.Шаран.

«Кремінь»: Олійник, Пасічниченко, к/к, Волошин, Буличов, Апришко, Борзенко, К.Чорній, Іванов, Павлик, Собко, Степанчук.

У 2-му таймі виходили: Онопко, Курелех, Тининик, Ченбай, Кунєв, Стебловський, Прошутя, та 2 новачки.

Гол.тренер: С.Свистун.

Голи: С.Микицей, 5, О.Іващенко, 56, В.Пономар, 68- з пенальт, Д.Леонов, 83. На 21-й хв. В.Грицук не реалізував пенальті.

 Це був 4-й по рахунку контрольний матч. Суперником олександрійців був кременчуцький «Кремінь», який сьогодні посідає 3-є місце серед команд другої ліги, і є одним із реальних представників на підвищення в класі – перехід вже цього року до першої ліги. Для цього існують головні умови – з`явився потужний спонсор. Свої умови на полі з першої хвилини почали диктувати господарі поля. Перший і єдиний гол  у першому таймі на свій рахунок записав Микицей, який влучно пробив головою, як Басов з лінії карного майданчика відпасував головою на голову автора голу. На вістрі атак були Степанюк, Грицук, Чорній, Мягков.  На 21- й хв. Грицук не зміг переграти голкіпера гостей, коли виконував пенальті, після фолу на Степанюку. Суперник відповів дуже небезпечним моментом, що міг принести їм успіх, якби Іванов більш влучно пробив – м’яч пролетів над поперечиною. Це була 35-та хв. гри.

  У другому таймі на поле вийшов зовсім інший склад. Гуськов міг вже забити відразу на початку 2-го тайму, та схибив – не зміг обіграти голкіпера. Вдалу багатоходівку було розіграно у зв’язці Старенький-Пономар-Старенький-Іващенко, який і завершив взяттям воріт суперника-2:0.  На 68-й хв.грубо зіграли захисники гостей в своїй штрафній проти Пономаря, який сам виконав пенальті-3:0.  Четвертий гол затріпотів у сітці гостей на 83-й  хв. від ноги Леонова, який до цього кілька нагод схибив, щоб збільшити рахунок, але цього разу його удар був прицільним - 4:0.

По завершенні матчу в.о.гол.тренера Ю.Гура сказав:

- Футболісти грали з навантаженням. Справилися з фізикою, психологією, ігровою майстерністю. Результат говорить сам за себе. Я задоволений. Зіграли грамотно, вдумливо і динамічно. Суперник дуже вдало оборонявся, контратакував. Домашня підготовка, гадаю, що сподобалась усім, хто спостерігав за поєдинками, - відмітив Ю.Гура. 

З 8-го лютого і до кінця  місяця команда буде перебувати на підготовці в Туреччині. У команді залишаються всі гравці, крім А.Кічи, який відправився на збори з одеським «Чорноморцем», а також команду залишили Павленко і Аксьонов, котрі перебували на оглядинах.   

І.Мельник          

 

Просмотров: 1072 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]