Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
06:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 7 » Їх служба небезпечна і важка
10:44
Їх служба небезпечна і важка






       












Во
ни виходять тоді на роботу, коли ми з неї повертаємось.  Мова йде про патрулів нічного дозору. Так, це наші охоронці, які патрулюють містом, забезпечуючи нам спокій і захист. Молоді хлопці, рядові, сержанти з 16.00 і до півночі курсують  в найбільш кримінальних мікрорайонах Олександрії. Це вони виявляють і затримують наркопритони, це вони утихомирюють «веселі компанії» - патрулі. У місті повинен бути правопорядок.

Вчора, 6 березня голова ветеранської організації Олександрійського  МВ УМВС України в Кіровоградській області Асоціації ветеранів МВС України  Г.І.Донець  провів зустріч  з працівниками міліції – взводом  патрульної служби Олександрійського міськвідділу міліції з нагоди Дня патрульної служби МВС України, який щорічно відзначається 28 лютого.

За сумлінну службу  по охороні громадського порядку в місті ряд її молодих інспекторів ПС отримали відзнаку – медалі  Асоціації ветеранів МВС України «На варті громадського порядку». Це можна розцінити, як передачу від колишніх працівників міліції молодому поколінню естафети, що  люди в місті повинні завжди бути під надійним захистом правоохоронців.

Серед відзначених І. С.Андрєєв, І.Г.Гайдиш,  В.І.Кляцький,  В.Й.Микита, А.В.Трощій, Р.В.Трибельгорн, О.О.Лазарєв та ін. У заходах прийняв участь  голова профспілки комітету міськвідділу, капітан міліції І.В.Ярошенко.

Іван

Мельник

Просмотров: 574 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 Светоч  
0
Хорошо, что в это трудное время не всех оклеймили.

1 wernega  
0
клас. c

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]