Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
02:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 6 » Губернатор створив комісію
23:20
Губернатор створив комісію

Сьогодні,  6-го лютого відразу по закінченні представлення нового керівника району, губернатор дав інтерв`ю представникам засобів масової інформації. Найбільше сьогодні хвилює мешканців Олександрії, конкретно тих, хто працює на НВО «Етал».  Ще кілька днів тому міський голова вже «бив у литаври» сповістивши громаду про можливе зникнення з економічної карти Олександрії  найбільш  потужного підприємства, де  мають роботу понад  тисяча олександрійців…

- Я знаю, і вже прийняв деякі запобіжні заходи, як тільки мені доповіли про надзвичайно складну  ситуацію на  підприємстві НВО «Етал»,
 що входить до складу російського концерну “Росенергомаш”, який об’єднує електротехнічні підприємства, що спеціалізуються  на виробництві широкого спектру електротехнічного обладнання. У складі концерну 2 заводи в Новій Каховці  Херсонської області: «Завод крупних електричних машин» та ТОВ «Новокаховський електромашинобудівний завод»,  ПАТ «Електромашина» (Харків) та ЗАТ «Коломенський завод важких станків» (РФ). Після того як власника концерну сьогодні немає з нами, там відбулися певні зміни у керівництві. Новий власник «Росенергомашу» вирішила, напевно, захистити свої активи підприємств шляхом перегрупування. Пішли чутки, що робота НВО «Етал» буде призупинена. Відразу ж на другий день, 5-го лютого, за моїм розпорядженням в облдержадміністрації була створена відповідна комісія по вивченню надзвичайного становища, що сьогодні відбувається на підприємстві, щоб сісти за стіл перемовин. З одного боку представники облдержадміністрації та міської влади, а з іншого - новий власник «Еталу», щоб спільно розібратися, виявити причину, і якщо, можливо, треба надати допомогу, щоб потім ми не говорили, що тисячі людей залишились без роботи, - наголосив губернатор Сергій Кузьменко.     

 Для довідки: отримати будь-яку інформацію стосовно, що ж буде далі з "Еталом"  та про  долю двох інших підприємств, що знаходяться в Новій Каховці. Яка там ситуація? Офіційний сайт компанії, сайт міської газети, офіційний сайт міськради нічого на цю тему не говорять.     

І.Мельник   

Просмотров: 1112 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4
4 wernega  
0
Вірю, що щось будуть робити можновладці, інакше і не може бути. Чи не так?

3 wernega  
0
Уся біда в тому, що підприємство належитьт приватнкиу, що хоче те й робить. "Надра" грохнули. Потихеньку буде все сипаться, якщо  не приймати держрішень. Чехія чіток сказала Порошенку, що всів крупні підприємства  повинні бути в держвласності. Звідти і Донбас, і  Крим виплив.

2 wernega  
0
На каналі КТМ.

1 tara  
0
"Ще кілька днів тому міський голова вже «бив у литаври» сповістивши громаду про можливе зникнення з економічної карти Олександрії  найбільш  потужного підприємства" - это где он бил в литавры?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]