Поздравляем Вас Гость
Пятница
19.04.2024
13:22
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 4 » Губернатор спілкувався з мешканцями Олександрії
00:07
Губернатор спілкувався з мешканцями Олександрії

Сьогодні, 3- го лютого, з 11 до 12 години дзвінки жителів області на "Гарячу лінію" приймав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
Першою зателефонувала пенсіонерка з Долинської, яка проживає у західній частині міста, з проханням допомогти встановити пандус на популярному серед містян залізничному переїзді. За її словами, неодноразові звернення до міської влади, поки не дали результатів. Сергій Кузьменко оперативно зв’язався з головою Долинської РДА, окреслив проблему та доручив вирішити питання з пандусом.
Мешканка с. Балахівка Петрівського району розповіла Сергію Кузьменку про наміри місцевої влади оптимізувати освітній процес в сільської школі, у результаті чого, старшокласники будуть вимушені відвідувати школу у сусідньому селі. Сергій Кузьменко пообіцяв заявниці з'ясувати причини такої оптимізації.
Декілька дзвінків надійшло від жителів міста Олександрії, які в основному нарікали на роботу перевізників. Одна із заявниць висловила невдоволення з приводу ймовірного запровадженнях нових тарифів на проїзд у громадському транспорті. Інші олександрійці, які зателефонували на "гарячу лінію", прохали допомогти налагодити безперебійних рух маршрутних таксі, які перевозять мешканців мікрорайону "Перемоги". Голова ОДА повідомив, що на цьому тижні уже звернувся до керівників територій стосовно об’єктивного підходу у питанні зміни тарифів на перевезення. – Ближчим часом будемо мати аналітику по тарифах в розрізі міст та районів, яка покаже чи вони є економічно обгрутованими, - пояснив Сергій Кузьменко. Він запевнив заявників, що звернеться до місцевої влади з приводу порушених ними питань.

КОДА
 

Просмотров: 1418 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]