Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
17:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 6 » Гра сподобалась, результат - ні
01:58
Гра сподобалась, результат - ні

Зірка» (Кіровоград) – ФК «Олександрія» (Олександрія) – 0:0(0:0).

05.10.14, Кіровоград, ст. «Зірка», 3888 глядачів, + 14 С.

Арбітр: А.Яблонський (Тернопіль).

Асистенти арбітра: В.Журибіда (Луцьк),Т. Клименко (Київ).

4-й арбітр: Р.Калита (Кіровоград).

Спостерігач арбітражу: С. Соботюк (Київ).

«Зірка»: 72. Козаченко Дмитро, 2. Допілка Олег, 5. Бочкур Роман (к/к), 7. Рудницький Іванм (22. Баранець Григорій, 72), 8. Родіна Вадим, 9. Щедрий Артем (10. Рибалко Микола, 87), 13. Сокуренко Віталій, 16. Баранець Борис, 20. Фатєєв Дмитро, 29. Рожок Сергій (21. Загальський Ігор, 79), 50. Акименко Олександр (11.Бацула Андрій, 65). Запасні: 33. Поштаренко Павло, 17. Кривошей Єгор, 55. Чередніченко Ігор.

Гол.тр.: А.Бузнік.

ФК «Олександрія»: 54. Новак Андрій, 2. Сухоцький Артем, 5. Ломко Олександр, 9. Пономар Віталій (29. Коломоєць Юрій, 62), 13. Чорній Артем (28. Бідловський Володимир, 57), 15. Запорожан Андрій (к/к), 17. Голенков Антон (27. Старенький Сергій, 90+3), 22. Грицук Василь (6. Леонов Дмитро, 68), 32. Імереков Максим, 44. Банада Євген, 87. Басов Сергій.

Запасні: 24. Леванідов Владислав, 11. Іващенко Олександр, 26. Шендрік Антон.

Гол. тр.: В.Шаран.

Спостерігаючи за матчем  по онлайн-трансляції – це, звичайно, не перебувати разом з командою, безпосередньо  « в живу». «Олександрія» поїхала до земляків відбирати очки. І вся гра була на боці наших земляків – вони грали першим номером. Лідер – повинен показувати приклад. Кіровоградці в свою чергу були налаштовані на позитивний результат. Напередодні президент клубу М.Березкін сказав, що якщо  команда не виграє в лідера, то  в ній відбудуться зміни. В першу чергу. Як завжди, «летить голова головного тренера», який завжди винен у усіх негараздах. Тому,  А.Бузніку довелося нелегко – лідер приїхав, що робити?  І він таки виконав  на 50% поставлений перед ним план – «Зірка» утримала рахунок з нульовими показниками на табло. 

Матч проходив під диктовку гостей, не дивлячись на те, що першими у бік воріт пробили господарі – Рудницький на 15-й хв. відважився на удар. Та за мить відповів капітан  «Олександрії» Запорожан потужним ударом, а через кілька хвилин Голенков. Атаки гостей підсилюються: вони володіють повною територіальною та ігровою ситуацією на полі. Кіровоградці зрідка доходять до лінії штрафної гостей, і все - відсутня кінцівка.. Немає завершального удару. Захист олександрійців відбирає м’яч і швидко перепасовує вперед на атаку. Активно діє правим флангом Голенков. В одному з гострих моментів він втікає від усіх і виходить віч-на-віч з Козаченком і пробиває, але голкіпер господарів зіграв  на випередження. Ломко. Запорожан, Пономар,Голенков, Чорній, Грицук постійно тримали в напрузі суперника.

У другому таймі картинка гри не змінилася – «Олександрія»  своїми діями була націлена на взяття воріт «Зірки». Гості здебільшого відповідали контратаками Баранця, Рожка та Рудницького, що не давали привід турбуватися Новаку.

 А ось гості могли  тричі засмутити  Козаченка. Ломко, Чорній, Бідловський - якби точніше виконали свої удари. За останні 20 хвилин поєдинку господарі лише  кілька разів перейшли половину поля гостей. Єдиний момент, що запам’ятався глядачам в кінці поєдинку, коли Баранець сольно зіграв, але пробив у небо.

Фінальний свисток зафіксував нульову нічию, яку ніяк не можна назвати справедливою. Не погоджуюсь і з думками тренерів, що рахунок по грі. Ні, цього недільного футбольного дня щаслива доля  вберегла «Зірку» від чергової поразки. Гості ж втратили 2 очка. І все ж очко вони повезли додому, але  воно не відповідало ходу матчу.  Та у футболі не завжди можна переграти себе.Лідер з 31-ма очками впевнено крокує до завершення першого кола.

Наскільки вболівають та  хвилюються деякі палкі прихильник "ОлександріЇ" за успішність команди, що вирішили  піти пішком до обласного центру на матч, щоб звернути увагу олександрійців до команди. Вийшли напередодні і за добу були в Кіровограді.

Наступним суперником «Олександрії»  буде київське «Динамо-2». Матч відбудеться 11- го жовтня.    

І.Мельник

Просмотров: 403 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]