Поздравляем Вас Гость
Пятница
29.03.2024
14:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 24 » Говорять уболівальники
11:53
Говорять уболівальники

(на фото зліва направо: М.Великий, А.Нор та В.Смілик)

Микола Великий пройшов велику школу мореплавства, півсвіту було на його шляху. З дальніх морів і океанів повернувся  вчителем фізкультури до Нової Праги, працює в НВК. Крім цього, тренує секцію з футболу при районній дитячо-юнацькій  спортивній школі.

- На сьогоднішній матч з «Тернополем»  вирішив привезти своїх вихованців – юних футболістів Нової Праги. Звернувся за допомогою, щоб виділили автобус, до Анатолія Івановича Кузьменка. І ось ми на матчі. Дітки добре одяглися. Від такого матчу задоволенння було невичерпне - скільк емоцій, скільки радощей. Ви б бачили їх обличчя, коли забивалися м’ячі. Сіяють радістю, захопленням. Це був справжній майстер-клас  команди, яка завтра буде захищати честь Олександрійщини, Кіровоградщини  в Прем`єр-лізі. Команда дисциплінована, організована;  якісний підбір гравців;  вміють розумно бігати – рухатись –організовувати гольові  атаки;  швидкісна, комбінаційна, награна  команда.  «Олександрія»  була, є і буде взірцем для підростаючого покоління юних футболістів. Нам є на кого  рівнятись, з кого постійно брати яскравий приклад  того, чого можна досягти, коли ставиш перед собою ціль і впевнено до неї рухаєшся. Тільки тоді, коли є настирність, працелюбство – можна досягти вершин у футболі.  Сьогодні  ця вершина –  ФК «Олександрія». Лідер, який  не знає поразок, упевнено рухається вперед до наміченої мети.

Хочеться побажати, щоб успіх «Олександрії»  ніколи не зраджував, щоб усе було гаразд у спонсорів, без яких  не можливий  такий злет команди  в останні кілька років, коли біля керма клубу стала родина Кузьменків – патріотів  українського футболу, що увібрали в себе  найкращі риси  вмілих господарників, меценатів і палких любителів  футболу.  Бо тільки дякуючи їм сьогодні олександрійці мають змогу насолоджуватись   переможною грою своєї «Олександрії». Нехай сильніші перемагають всюди і завжди, бо за ними  перспектива, розвиток економіки, соціальний розвиток, краще сьогодення і завтра нашого життя, - наголосив Микола Великий.

І.Мельник    

Просмотров: 476 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]