Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
21:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 29 » Футбол, що дарує задоволення.., і - вандалізм фанатів
01:45
Футбол, що дарує задоволення.., і - вандалізм фанатів

У матчі, що відбувся 28 листопада, ФК «Олександрія» довів свою перевагу, майстерність та характер боротьби на шляху до перемоги. Харківський «Металіст», який переживає не кращі для нього часи (як і ще кілька клубів УПЛ, - авт.), приїхав до Олександрії, але тренування не провів, а перед матчем гравці відмовились виходити на поле. Згідно регламенту в команди було 30 хв., щоб не отримати технічну поразку. Тому, після телефонної розмови з президентом клубу С.Курченком, який знаходиться в Москві, футболісти вийшли грати. І не просто відбувати чергу, а перший тайм відіграли вище всіх похвал, не дивлячись на атаки  нашої комианади та кількох гострих моментів, що повинні були завершувати Грицук, Запорожан, Голенков та Пономар. У цих моментах, або наші гравці пробивали не точно, або Худжамов першим був на м’ячі. У гостей активно діяв Льопа, котрий в одному з моментів мав забивати, знаходячись один-на-один з Леванідовим, але не зумів добитися потрібного результату – влучно пробити. Суперник у першому таймі показав, що він не буде хлопчиком для биття.

 Другий тайм почався з швидкої атаки господарів, і якби Сухоцькому вистачило на мить раніше приклакстися до м`яча, то воротарю гостей було б непереливки. Таргамадзе все частіше господарює на лінії штрафної гостей, шукаючи вільного гравця. В одному з таких моментів вирішив сам пробити – м’яч пролетів поряд зі стійкою воріт Худжамова.

Роковою хвилиною для суперника стала 60-та хвилина, коли швидка атака наших гравців завершилася результативним ударом у виконанні Пономаря, який майстерно скористався помилкою захисника, котрий  втратив м’яч, а Віталій підхопив шкіряного і вже нічого йому не заважало обіграти досвідченого Худжамова. М’яч полетів у дальній кут воріт суперника – 1:0. На 72-й хв. з поля був вилучений Льопа – друга жовта картка.

Нагадав про себе лідер харків’ян Прийомов (№80, колишній гравець «Олександрії», - авт.), якому, якби не майстерність Леванідова, таки  вдалося б зрівняти рахунок, але наш кіпер у падінні парирував цей удар. Не здаються гості. Знову Прийомов приміряється до наших воріт, і знову наші ворота надійно захищені. Зміни в складі олександрійців відновили наступ на ворота суперника. Таргамадзе, Козак, Чорній, Банада - виконали свої функції, на які їх налаштував В.Шаран. Запам’ятався промах Таргамадзе – здавалося, що м’яч у сітці, але з близької відстані м’яч пролетів мимо цілі. І все ж Таргамадзе став автором гольової передачі вже на доданих хвилинах поєдинку, коли майстерно навісив на дальню стійку Худжамова, а там  Микицей не залишив жодних шансів на порятунок – його удар головою і м’яч залітає в сітку воріт суперника – 2:0. Важлива і вивірена перемога.

Чим ще запам’ятався матч? Вкрай негативною поведінкою фанатів «Металіста», які прибули в кількості кількох сотень. Спочатку горіли фаєри, а далі димова завіса  окутала частину стадіону. Суддя в полі І.Бондар зупинив гру, капітан гостей Довгий побіг утихомирювати своїх фанатів. Стільці летіли в бік спецохоронців, пожежного автомобіля.…фанати провакували на відповідь правоохоронців...Близько 40 стільців були знищені фанатами. Недостойна поведінка гостей, вандалізм  - суперечать нормам футбольної поведінки під час матчів.

Прес-конференція

 О.Севідов. гол. тр. «Металіста» був небагатослівним:

- Були нерви у всіх: у гравців, у тренерів, у суддів. Думаю, що ми також  покажемо свої нерви. Прийде час. Дві стандартні помилки і ми програли. Хлопці відіграли добре. Не зрозумів за що Льопа отримав першу  картку, другу – законно. Був характер, були напівмоменти, але… Вийшли на поле, бо президент пообіцяв виплати зарплатню...

В.Шаран, гол. тр. «Олександрії»:

- Були насторожені. Хлопці дещо перегоріли, але згодом таки проявили бійцівський характер і волю до перемоги. Тому емоції позитивні. Сама ж гра нагадувала гойдалку – атаки на атаках. У нас було більше моментів, що і дали змогу перемогти. Заміна Мягкова у першому таймі пов`язана з ушкодженням. Надіємося, що воно не значне.

Карпати"  у Львові перемогли донецький "Олімпік" - 4:1. У львів'ян м'ячі забили   Кожанов, 15, з пенальті,  Чачуа, 20,  Худоб'як, 76 та Кльоц, 89. У  гостей – Матяж, 27. У Запоріжжі луганська "Зоря"  здобула нелегку перемогу над дніпродзержинською "Сталлю" - 2:1. Голи: Будківський, 63 - у "Зорі", Кулач, 12, - у "Сталі". Ще один м'яч у власні ворота забив  гравець «Сталі» - Кравченко, 57.

У неділю, 29 листопада, відбудуться наступні поєдинки:

"Волинь" (Луцьк) - "Металург" (Запоріжжя). Початок о 14.00. Показує телеканал "2+2"

"Говерла" (Ужгород) - "Шахтар" (Донецьк). 14.00. "Футбол 1"

"Динамо" (Київ) - "Чорноморець" (Одеса). 17.00. "2+2".

Завершиться 16-й тур у понеділок, 30 листопада, поєдинком "Дніпро" (Дніпропетровськ) - "Ворскла" (Полтава). 19.00. "2+2".

Турнірне становище команд: "Шахтар" - 37 очок (після 14-ти ігор), "Динамо" - 37 (14), "Зоря" - 31 (15), "Дніпро" - 28 (14), "Ворскла" - 22 (14), "Карпати" - 21 (15), "Волинь" - 21 (14), "Олександрія" - 19 (15), "Олімпік" - 14 (15), "Сталь" - 13 (15), "Говерла" - 10 (14), "Металіст" - 10 (15), "Чорноморець" - 9 (14), "Металург" - 3 (14).

Попереду, 5- го грудня, в Ужгороді гра з «Говерлою» - пропущений матч  12-го  туру ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ.

І.Мельник

                                        

ФК «Олександрія» - «Металіст» (Харків) – 2:0 (0:0)

28.11.15р., 17.00, КСК «Ніка», 2700 глядачів, +2С, поле 4

Арбітр: І.Бондар (Київ).
Асистенти арбітра: О.Муравйов (Маріуполь), А.Шамека (Маріуполь).

4-й арбітр: Є. Арановський (Київ).

Спостерігач арбітражу: В.Лисенко (Одеса).

«Олександрія»: Леванідов, Сухоцький, Микицей, Мягков (Банада, 25), Пономар, Таргамадзе, Запорожан, к/к, Голенков (Козак, 63), Грицук (Чорній, 76), Шендрік, Басов.

Запасні: Новак, Матвєєв, Полярус, Старенький.

Гол.тренер: В.Шаран.

«Металіст»: Худжамов, Зубейко, Полянський, Курілов, Соболь, Довгий, к/к, Нойок (Рижук, 88), Льопа, Чурко (Путівцев, 81), Прийомов, Бесєдін (Родіч, 70).

Запасні: Погорілий, Гришин, Барілко, Ткачук.

Гол.тренер: О.Севідов.

Попередження: А.Сухоцький, 73, Є.Банада, 85, – Д.Льопа, 71.

Голи: В.Пономар, 600, С.Микицей, 90+4.

Просмотров: 1501 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]