Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
01:41
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 27 » Фортуна – на боці лідера
22:47
Фортуна – на боці лідера

27, 08, 14, 17. 00, стадіон "Металург", + 24С, оцінка поля 5

"Гірник"(Кривий РІг) - ФК "Олександрія" - 0:2 (0:0).

«Гірник»: Зарубін,Голуб, Любчак, Павлов, Баєнко( Васильєв, 78),  Гвоздевич, к/к,  Дорош, Бука (Боровський, 78), Григорик, Нудний (Антіпов, 72) , Тимченко (Ільяшов, 81).

Запасні: Гурін, Горват, Рябов.

Головний тренер: Г.Приходько.

«Олександрія»:  Новак, Сухоцький, Микицей,  Басов, Імереков, Леонов (Бідловський, 65),  Запорожан, к/к, Голенков (Чорній, 76), Грицук (Коломоєць, 84), Пономар (Іващенко, 56), Банада.

Запасні: Леванідов,  Чепурненко, Шендрік.

Головний тренер: В.Шаран.

Голи: Павлов, автогол, 72, Іващенко, 90+3 .

Попередження: Тимченко, 9 (груба игра), Павлов, 87 (неспорт. повед.), - Басов, 30 (неспорт. повед.), Леонов, 45+1 (груба гра).

 Перші 15 хвилин гра проходила в середині поля. Команди почергово  рівномірно володіли м`ячем. Грали від оборони.  А вже  з 25-ої олександрійці почали застосовувати пресинг, але  успіху це не приносило. В.Шаран по боковій ходить – значить  не все гаразд  з грою. На 30-й хв. гра була зупинена – перепочинок. Перший більш-менш прицільний удар головою зробив капітан «Гірника» Гвоздевич, але м’яч пролетів далеко від стійки воріт Новака. По одному разу пробилив напрямку воріт Запорожан і Грицук.  Ось, здається, і всі моменти  першого тайму. Квола, одноманітна, невиразна гра у першому таймі повинна змінитися активними діями у другій половині матчу. Голи побачимо пізніше. Можливо, що гравці обох команд , ніяк не могли пристосуватися один до одного. Правда на 45-й хв. Леонов отримує попередження.  Штрафний пробивали господарі, але загрози воротам Новака не було.

 У другому таймі на поле вийшов Іващенко, для котрого поле «Металурга» - рідне поле  по виступах за «Кривбас».  З`явилася швидкість. Пожвавішала гра. На 65 -й хв. Леонова змінив Бідловський.     

Зрозуміло, що криворіжцям вигідно здобути і очко в матчі з лідерами першої ліги. Тому  їх гра здебільшого організовувалася з глибокої оборони. Така гра нікому не приносила задоволення.

«Гірник» зробив заміну на 72 -й хв. Нудного змінив  Антіпов, і тут же атака олександрійців, Сухоцький зробив простріл -  м`яч у сітці воріт – «відзначився» автоголом»  Павлов, але атакував Іващенко. На 76-й хв. поле залишив Голенков, а вийшов – Чорній.    На 78-й хв. відбулася подвійна заміна в господарів: Буку змінив Боровський,  а Баєнка - Васильєв.  На 84-й хв. Грицука змінив Коломоєць.  На 87-й хв. попередження отримав Павлов – за розмови.  Запам’ятався удар з розвороту Іващенка на останніх хвилина цього поєдинку.  І все ж Олександр не пішов  з поля без забитого м’яча. Вже на 90+3 хв. цього поєдинку він відкрив лік забитих м’ячів, довівши рахунок до 2:0  на користь олександрійців.  

 На прес-конференції В.Шаран сказав наступне:

- Вважаю, що рахунок не по грі. Гра була монотонною, напруженою. Грали від оборони, акцентуючи на ній  велику увагу. Ми нещодавно приїхали з Тернополя, де була важка гра, поле, але ми знали , що треба грати.  У другому таймі вишли хлопці, які підсилили гру: Чорній, Бідловський, Іващенко, Коломоєць. Десь везіння було на нашому полі. Здобули перемогу, бо більше її прагнули. Коли приїжджаю до рідного міста, переживаю емоції. Сьогодні я живу в Кривому Розі. Свого часу, коли ще був футболістом,  Р.Покора  мене призначив капітаном команди «Поліграфтехніка»… я приїздив до Львова грати… Іващенко  після такої важкої травми, за півтора місяці  повернувся і забив на рідному йому колись полі. Президент поставив завдання з першого місця в Прем`єр- лігу. Тільки з першого, іншого нема шляху, бо виходить лише одна команда.
 

  Іван Мельник        

                              

Просмотров: 435 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]