Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
16:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 11 » Екстра-клас продукція
10:25
Екстра-клас продукція

 Головне спрямування МТК «Петриківське молоко», що розташоване в  Новій Празі – нарощування поголів`я ВРХ та поступове зібільшення надоїв молока.

- Які успіхи мають молочарники-укарагрокомівці, ми запитали в комерційного директора  групи  компаній ТОВ «УкрАгроКом» Павла Дмитровича Фесюка:

- Завдячуючи генеральному директору групи компаній ТОВ "УкрАгроКом", нинішньому народному депутату А.І.Кузьменку, ми маємо один із найпотужніших молочно-товарних комплексів в Україні. Молочно-товарний комплекс «Петриківське молоко»  нарощує свої  потужності та має  успішні результати. Сьогодні поголів`я великої рогатої худоби налічує 3376 корів, з яких понад півтори тисячі – дійне стадо.  Станом на 11 липня середній надій на одну корову становить 28 літрів молока та 32 літри на корів третьої лактації, що завезені з-за кордону.  Є й рекордсмени  від яких щоденно надоюють по 50 літрів молока. 
- Багато це чи мало 28-32 літри? Скільки  на рік дає молока фуражна (дійна) корова?     
- Дійне стадо, яке годується за особливою технологією, коли процес доїння відмітний від традиційних, коли старанність  доярів вимагає від них наукових навичок, дає в кінцевому результаті бажані результати.  Так,  в середньому спочатку були надої до 8000 літрів на корову, віднині вони складають за 10000 літрів молока на фуражну корову. Багато це чи мало судіть самі.Сьогодні  маємо такі показники, інші досягнення. І це не межа. Є куди рухатись, щоб збільшити надої.  Сировина - молоко, яке відправляється на експорт із МТК, відповідає європейським стандартам і визначається як молоко президент-класу. З нашої сировини  виготовляють широку гаму продуктів молочного харчування для дітей грудного віку, що говорить про високу якість нашого молока.   

Скрізь чистота, охайність. Клумби, зелені газони.  Сучасні приміщення для утримання корів, телят та нетелів.  Доїльний зал на 60 корів одноразового здоювання, своя технологія доїння… Все в ідеальному стані. Якщо кожна корова має індивідуальну салфетку, то, заісно, що санітарний стан і якість молока  найвищого гатунку.

 І.Мельник

Просмотров: 1569 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]