Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
05:11
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 1 » Дзвінок покликав за знаннями
17:23
Дзвінок покликав за знаннями

  Сьогодні Олександрійщина святкувала День знань – 1 вересня хвилюючий день в житті кожного з нас, бо всі ми причетні до школи.  Чи то наші діти, чи вже наші онуки, чи близькі йдуть цього першого осіннього вересневого дня за знаннями. Це свято добра, свято завтрашнього світлого майбуття.  Ми покладаємо великі надії і сподівання на наших першокласників, учнів старших класів та випускників, вірячи, що вони здобудуть міцні знання, умівння і навики;  стануть вихованими; виростуть продовжувачами побудови міцної української держави. Саме про це говорив губернатор Кіровоградщини  С.А.Кузьменко, виступаючи перед учнями та учителями державного колегіуму на лінійці знань.

Як приклад, успішності він згадав про юного винахідника з Олександрії Самуїла Кругляка, який сьогодні буде навчатися в США, про Є.Коноплянку ( кіровоградця), який захищає  честь футбольного клубу  «Севілья та його земляка А.Пятова – голкіпера  донецького «Шахтаря».

- Не головне  які статки має родина,  який автомобіль, одяг -  головне сумлінне навчання, яке в подальшому дає змогу реалізувати свої знання та здібності на благо утвердження особистоті та на благо України.  У цьому і заключається успіх учня, студента, молодого фахівця, які розумно розпоряджаються своїми знаннями і здобутками. 

 У подарунок очільникаобласті подаровув комп’ютерний клас. Від імені міської влади навчальний заклад отримав  чергову частину встановлення  енергозберігаючих вікон та оновлення фасаду.

 Цього дня в перший клас пішла і донька Анастасія, а син Іван, –  цьогорічний випускник  колегіуму,  став студентом київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка – факультет міжнародних відносин.

 З нагоди Дня знань відвідав очільник області  і  Новопразьку школу-інтернат,  де також привітав учнів, педагогічний колектив та батьків  з початком нового начального року.  У подарунок вручив сучасний холодильник для потреб їдальні.

 

          ,

Просмотров: 1432 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]