Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
16:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 7 » Двічі до Тернополя, поряд Кіровоград, Комсомольськ, Кривий Ріг, Дніпродзержинськ
23:19
Двічі до Тернополя, поряд Кіровоград, Комсомольськ, Кривий Ріг, Дніпродзержинськ

7 липня 2014 року відбулося розширене засідання Центральної Ради ПФЛ за участі представників футбольних клубів першої та другої ліг. На засіданні розглядалося низка невідкладних питань, що стосуються проведення змагань з футболу в сезоні 2014-2015 років.

Спочатку було визначено кількісний склад учасників змагань та формати проведення Чемпіонату. За ініціативи та пропозицій представників клубів, було прийнято рішення зареєструвати в першій лізі 16 команд (проти 18) та проводити футбольні Чемпіонати в 2 кола.

В  24- му Чемпіонаті  2014-2015 рр.  будуть грати: "Буковина" (Чернівці), "Геліос" (Харків),  "Гірник" (Кривий Ріг), "Гірник-Спорт" (Комсомольськ), "Десна" (Чернігів), "Динамо-2" (Київ), "Зірка"( Кіровоград), "Миколаїв" (Миколаїв, "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка), "Нива" (Тернопіль), "Олександрія" (Олександрія), "Полтава" (Полтава), "Сталь" (Алчевськ),"Сталь" (Дніпродзержинськ), "Суми" (Суми), "Тернопіль" (Тернопіль).

 Вибули з лав ПФЛ : «Авангард»( Краматорськ), "Шахтар(Свердловськ. друга ліга)  – призупинено  виступи у зв`язку  з війною та «Титан» (Армянськ) - розформовано, як іноземну команду.  Не буде виїзду до Донеччини - "Олімпіка", який підвищився в класі.      

Спецкор.

Просмотров: 434 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]