Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
23:37
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Октябрь » 19 » Дві сторони медалі
01:45
Дві сторони медалі

17 жовтня асоціація підприємців та підприємств  м.Олександрії провели акцію протесту проти реконструкції Центрального ринку, що належить комунальній власності міста. На їх думку влада безцеремонно обманює підприємців, вимагаючи побори, які тягарем ляжуть на спини торговців. Тому і вийшли понад 100 чоловік, щоб почути правду: що ж буде з ринком і підприємцями, які торгують за межами ринку?

    С.Гриценко та Ю.Шиманський розповілиприсутнім, що влада неправильно робить, коли відбирає у людей робочі місця, чим породжує безробіття. Встановлення нових контейнерів погіршить бізнес підприємців… У своїй резолюції підприємці готуються пікетувати Кабінет Міністрів, Верховну Раду України та Адміністрацію Президента України.

 




На зібрання вийшов і міський голова С.Цапюк, який  сказав про наступне:

-         Працювати всі будуть на території ринку, де достатньо місць. Торгівля буде цивілізованою. За  межами  несанкціонованої торгівлі не буде. Це порушення закону. Усі повинні бути чесними перед тими людьми, яких ви використовуєте, як рабів – без соціального пакету.

  Дві сторони виказали  свої думки з приводу ситуації. А вона доволі банальна: верхи не хочуть, а низи не можуть.  Чи допоможе  революціюнувати цю ситуацію нардеп від комуністів В.Кудря, який був присутній на цій акції? Більшовики завжди використовували подібні невдоволення людей для своєї політичної втіхи та забаганки.  Цього разу  підприємці  пішли проти влади міста. Хто винен?  Час покаже. Головне, щоб конфлікт було подолано: і вовки повинні бути ситі,   і вівці цілі.  

 Спостерігаючий

Просмотров: 544 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]