Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
08:45
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Октябрь » 12 » Дві поперечини врятували ворота кіровоградців
23:32
Дві поперечини врятували ворота кіровоградців
  Ще з обіду можна було бачити в місті посилені наряди патрульно-постової служби. Цього дня , 12 жовтня до Олександрії завітала футбольна дружина з обласного  центру - «Зірка». Дербі  роками  має особливий  характер. Не лише на полі ми бачимо підвищену нервозність, збудливість гравців, А серед ультра фанатів обох команд поведінка виходить за рамки дозволеного.  Все ми добре розуміємо: емоції, хвилювання, але в усьому повинна бути дисципліна та культура поведінки в громадських місцях. Палали свічі, димові шашки, стрілялки... Але нецензурщина – це вже зашкалює. Поряд діти, жінки… Чому я повинен вислуховувати матюки, які  відсутні  в лексиці української мови? Де служба безпеки, яка повинна слідкувати за дисципліною фанатів, яких треба виховувати, чого б це не вартувало.  Дуже погані враження залишились після сьогоднішнього поєдинку. Димова завіса, не літературна лексика, поламані стільці, які жбурляли  в бік швидкої допомоги затьмарила банери...  

 А щодо самого поєдинку, то він з перших хвилин був напруженим – нервовим. В дебюті гри перші рубі випади були продемонстровані олександрійцями.  А в же на 6-йхв. поперечина рятує кіровоградців від вірного голу – це до м’яча приклав свою майстерність  Микицей. Ахнули глядачі на трибунах… Зірвався такий гол!

На 10-й хв. гості відповіли також першим прицільним ударом – м`яч пролетів вище поперечини.  Невтомний Старенький на 12-й хв. замикав простріл – удар головою в падінні, і шкіряного без великих зусиль  накриває воротар кіровоградців Поштаренко.

22-а хвилина повинна була бути вирішальною у цьому протистоянні, якби-то доля була більш прихильнішою до наших земляків. Тричі м’яч посилався в напрямку рамки воріт – тричі суперник відбивав  реальну загрозу в штрафній голкіпера.


Здається і все – усі гострі моменти у першому таймі були вичерпані.  У другому таймі здавалось, що олександрійці будуть потужно наступати, та з часом певну ініціативу на полі перехопили гості. Гра змістилась здебільшого у центр поля з деяким пресингом суперника. Олександрійці в кількох контратаках в деякій мірі потривожили ворота кіровоградців.  І тільки на 78-й хв., після виходу на поле реактивного Кічі, гра дещо загострилась,- після виконання кутового Кіча пробиває – поперечина вдруге рятує суперника від голу. Тричі до м’яча прикладались олександрійці, але  м’яч  не пробив захист «Зірки». Через хвилину знову Старенький головою пробиває, але голкіпер на місці.  Не допоміг команді і 


В.Шевченко, який повернувся до команди. Бігав, чіплявся за шкіряного, був на вістрі атак, але не більше. Неприємно, що через травму голови не зміг продовжити гру наш нападник Коломоєць.

Кіровоградці  довели матч до потрібного результату – вирвали очко в одного  із лідерів першості.  Даремно  гадали  напередодні матчу товариші : «накидають  «Зірці» наші…»

Окремо хотілось би сказати кілька слів на адресу бокового судді, що діяв під центральною трибуною. Він завчасно помилявся, коли піднімав прапорець вказуючи на гру в офсайді наших гравців. Тричі  він грубо помилився, чим зірвав перспективні атаки олександрійців.    

 Втретє наша команда  втрачає очки. Вже й охтирчани попереду і  донецький «Олімпік». Підтягуються інші. Важко буде зберегти лідерство – залишається зіграти 6 турів, які і визначать потенціальних лідерів  - можливих претендентів на підвищення в класі.

Попереду в 15-му турі  виїзд до Миколаєва, який переживає кризу, перебуваючи  серед аутсайдерів. Але ми знаємо з попереднього досвіду, що там буде нелегко здобувати перемогу.

Віримо  в команду!  Віримо в себе!  Віримо в перемоги!

Іван Мельник  

Просмотров: 515 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]