Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
06:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 14 » Друга перемога олександрійців
21:42
Друга перемога олександрійців

14.03.14. стадіон «Ніка+», 14.00, +13 С, 220 глядачів.

ПФК «Олександрія»-«Сталь» (Дніпродзержинськ) – 2:1 (1:1).


Суддя в полі: Д.Федан, асистенти судді: Я.Жадан, О.Куделя ( Олександрія).

ПФК «Олександрія»: Зарубін (Леванідов, 65), Микицей, Імереков (Басов, 46), Шендрік (Сидорено, 64), Сухоцький (Бичков, 81), Кіча (Гуськов, 76), Запорожан, к/к (Банада, 61), Грицук (Чорній, 65), Озарків (Коломоєць, 74), Старенький (Голенков, 65), Іващенко (Локтіонов,55).
Головний тренер: Володимир Шаран.ий, К.Коваленко, Платунов (новачок, 29, Яворський, 55), Каленчук, к/к, Прошенко, Котляр, Єрмаченко (Пархоменко, 46), Дністрян (Алієв, 46), Куліш (новачок, 46, Кучеров, 82).
Гол.тренер: Володимир Мазяр.

Голи: О.Іващенко 36, Ю.Коломоєць, 77; С.Куліш,18.

 Зацікавленість олександрійської глядацької аудиторії з дня на день зростає. Усі чекають старту весняної частини Чемпіонату. На третю контрольну гру прийшло подивитися понад  200 палких прихильників олександрійського футболу, кому справді болить доля команди – успішний старт 28 березняуматчі з ПФК "УкрАгроКом". 

 Ініціативу з перших хвилин матчу в свої руки взяли господарі поля. Кілька гострих моментів були створені Стареньким, Імерековим, який  небезпечно пробивав головою. Чекали голу, але … не в свої ворота. На 18-й хв. було призначено штрафний проти воріт олександрійців. Удар Куліша не зміг парирувати Зарубін, - м’яч влетів у сітку  воріт нашого кіпера.

Прийшлось дещо перебудовувати гру. Активніше почали діяти фланги. З одного боку Старенький, а з іншого Кіча. Центром активно діяли Грицук, Іващенко. Допомагали організовувати атаки Запорожан, Імереков, Озарків, Микицей.  Шукали  прогалини в обороні гостей. І вона настала  на 36-й хв., коли прохід Іващенка правим флангом увінчався взяттям воріт суперника – простріл у напрямку воріт, чирк захисника, і – 1:1.

 У другому таймі В.Шаран змінив практично весь склад команди – 10 гравців. Гра набрала більших швидкостей, більше було порушень гри, зупинок, покарань. Обидві команди намагалися здобути перемогу. На полі була безкомпромісна боротьба. Краще виходило в олександрійців. Вони більше змогли організувати комбінаційних та продуманих атак. В черговій – класно був виведений на ударну позицію, вихід віч-на-віч з голкіпером, Коломоєць, котрий холоднокровно зробив паузу - голкіпер подумав, що той буде пробивати в його бік, змістився, але наш нападник пробив в інший  – 2:1. Це була 77-а хвилини напруженого та цікавого поєдинку. Усі заміни, які були виконані головним тренером олександрійців були направлені саме на результат. Локтіонов, Банада, Голенков, Чорній, Гуськов, Бичков влилися в єдиний ансамбль, що мав зіграти на бажаний результат – перемогу.  

У цьому поєдинку нашим тренерам ще раз довелося переглянути результат підготовки всіх гравців команди. Хтось набув потрібних кондицій, хтось наближається, а комусь ще є час підтягнути слабкі сторони своєї присутності на полі. 

21 березня нашим суперником буде наш сусід – кременчуцький «Кремінь».

Іван Мельник

Просмотров: 522 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]