Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 19 » Достойне протистояння
20:03
Достойне протистояння

19.07.15. Львів. "Арена Львів"

Головний арбітр: І. Бондар (Київ)

"Шахтар" (Донецьк) - ФК "Олександрія" 2:0

Голи: Тейшейра, 23, Тейшейра, 80.

"Шахтар": Пятов,  Срна, Ордець, Ракицький, Азеведо, Малишев, Фред,  Марлос (Дентіньо, 75), Тейшейра, Бернард (Гладкий, 64), Едуардо (Коваленко, 64).

ФК "Олександрія": Новак, Микицей, Басов, Шендрик, Сухоцький, Запорожан, Банада, Голенков, Чорній (Грицук, 72), Полярус (Козак, 58), Коломієць (Пономар, 82).

Попередження: Малишев, 38 – Голенков, 13, Микицей, 83, Банада, 88.

  У першому турі  наша  команда  програла срібному призеру  минулого Чемпіонату України з футболу серед команд ПЛ. Не забиваєш ти - тобі забивають.  Так сталося в матчі  «Шахтар» - «Олександрія».   А починалося все на користь  олександрійців, котрі мали відкривати рахунок вже на 1-й хв. поєдинку, коли була розіграна дуже швидка атакувальна комбінація в якій  Запорожан віддав пас на Банаду, той пробив, а Коломоєць вже підставив ногу, змінивши траєкторію польоту м’яча, але Пятов зреагував на рикошет. Через кілька хвилин Новаку прийшлося нелегко відбивати гольовий  удар, після другого стійка зіграла на нашу користь, прийнявши м’яч на себе.

 Здається, що гра дещо вирівнялася і велася в середині поля. Але тільки наші гравці переходили в контратаки, їх підводила індивідуальна техніка:  то прокидка м’яча не точна, то пас, то навіс – не точний, а більше всього, здалося, що гравці «Олександрії» занадто мало опікали своїх суперників, даючи супернику більше  володіти м’ячем.

 На 23-й хв. гірники організували швидку контратаку і досвідчений Шендрик  не зумів закрити Тейшейру, який потужно пробив  з-під нашого захисника – 1:0.

Після голу гра змістилася в центр поля. До кінця першого тайму запам`яталися два удари олександрійців:  Запорожана і Банади.  У першому випадку П`ятов –розібрався з м’ячем, а в другому - Банада пробив вище воріт.

  По перерві перші хвилини другого тайму нічим особливим  не були помічені. І тільки на 52-й хв. Полярус загострив гру – навісив  на штрафну, де Коломоєць  пробив мимо цілі.  Заміни, які провів В.Шаран, повинні були загострити гру. Козак, Грицук, Пономар вийшли на поле, щоб змінити рахунок у матчі.  Були в наших гравців напівмоменти, були удари, але мало.  

На 80-й хв. помилка наших  захисників привела до взяття воріт Новака.  Якщо від першого потужного удару він рятує ворота, відбиваючи м`яч прямо перед собою, то від другого удару Тейшейри він був безсилий, бо спізнився наш захист – не прийшов на допомогу.

 І все, попри поразку треба відмітити, що малюнок гри в украгрокомівців  є, він особливий, він з кожною грою буде мати виразніший образ.  «Шахтар»  забив  скільки голів, стільки олександрійці їм дозволили  - на більше у гірників не вистачило ні майстерності, ні техніки, ні фізичних сил.  Своєю грою олександрійці  таки виснажили сповна свого суперника.

 В.Шаран прокоментував перший поєдинок команди в еліті:

 - Вітаю всіх з початком  «Ліга-Парі-Матч»  і наших хлопців, які вперше дебютували. Команда достойно протистояла супернику.  Гру акцентував так, щоб грати від оборони. В цілому, було видно  наскільки ми хвилювалися на протязі тижні за цю гру.  Грали компактно, здебільшого в середині поля,  атакували, але було дуже багато браку. Були удари з середньої дистанції поля.  Треба грати більш гостріше і терпіти до кінця.  Звісно, що контроль м’яча  в суперника кращий.  А стосовно вологості, то вона діяла згубно, але наші хлопці  вистояли. 

Звісно, що треба більш детально «розібрати» зіграний матч, щоб допущені помилки більше не повторювалися. Будуть запитання, буде критика на адресу гравців, котрі допускали помилки, буде коригування.  А втім, матч сподобався усім, хто був прикутий до екранів телевізорів. Є гра, є хист, є жага до перемог, яка буде реалізована. Свою оцінку поєдинку дав і  головний тренер «Шахтаря» М.Луческу, який  відмітив дисциплінованість, хороший захист і стійкість "Олександрії".

 26 липня запрошуємо на КСК «Ніка» на матч другого туру  «Ліга-Парі-Матч». Суперником олександрійців буде запорізький «Металург».  Поєдинок розпочнеться  о 19.30.

 Прийди і допоможи команді виграти!

 

Просмотров: 1721 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]