Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
09:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июнь » 14 » Дороги продовжують ремонтувати
13:09
Дороги продовжують ремонтувати

Декілька днів по телебаченню було озвучено, що найбільшими темпами відбувається ремонт автодоріг державного та місцевого значення в Одеській, Львівській та Кіровоградських областях. Приємно чути, адже у цьому є і заслуга Олександрії, котра спочатку весняних робіт активно включилася в ремонт доріг, тротуарів та дворових територій.

У розпалі капітальний ремонт дільниці дороги від вул. Діброви в напрямку  вул. Григорія Усика ( колишня Червоноармійська, район центрального ринку). На даний час завершено встановлення бордюр та підсипка щебенем. Невдовзі авто дорожники розпочнуть вкладати  асфальтне покриття.  Капітально  відремонтовано тротуар по колишній вул. К.Лібкнехта (нині Григорія Сокальського) біля міської  лікарні №1. В подальшому  заплановано відремонтувати і дорогу  по даній вулиці в напрямку вул. 50 років Жовтня.  Виконуються роботи по поточному ремонту вул. Л.Українки,  а в подальшому Титова,  Чубаря ( район дитячої лікарні). У планах на червень ремонт дільниці  асфальтного покриття по вул. Ярмарковій ( вул. Семашка) від вул. Софіївської (колишня Луначарського) до вул. Григорія Усика (Червоноармійська). 

- Десятиліттями не ремонтувалося дорожнє покриття по вул. Дзержинського (нині  вул. Захисників України( в напрямку вул. Першотравневої ). Сьогодні, станом на неділю 12 червня, ми капітально почали ремонт вул. Л.Українки до перехрестя з Софіївською (Луначарського), - відмітив у нашій розмові Олександр Ковтун, майстер дорожників  Олександрійської філії  «Укравтодор».   

На черзі  капітальний ремонт об’їзної дороги з боку Знам`янки ( вул. Шевченка,   Бессарабська(колишня  вул. Енгельса) до виїзду з міста в напрямку користівського мосту. На ці цілі  виділено з обласного бюджету 8 млн. грн. Про це повідомив на святкуванні Дня Олександрії губернатор Кіровоградщини  С.А.Кузьменко.

Це початок першого етапу будівництва об`їзної дороги в Олександрії.  Цього року завершується будівництво об’їзної дороги навколо Знам`янки. Бюджет обласного «Укравтодору» складає 200 млн. грн., що безперечно більше минулорічного. Є надія, що найскладніші дільниці автодоріг області та місцевого значення будуть частково  відремонтовані. 

І.Мельник

Просмотров: 1255 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]