Поздравляем Вас Гость
Четверг
25.04.2024
10:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 7 » Допомога від олександрійців мешканцям Авдіївки
21:36
Допомога від олександрійців мешканцям Авдіївки

Координаційний центр допомоги учасникам АТО під егідою міського голови С.Цапюка та за його зверненням, працівники управління економіки міської ради, активісти-волонтери: С.Кульга, В.Стадниченко, С.Дьячук, Ю.Плахотнюк та небайдужі олександрійці організували збір гуманітарної допомоги постраждалим мешканцям міста Авдіївки.

7 лютого пізно ввечері відправився гуманітарний вантаж допомоги на Донбас. Олександрійці з розумінням відгукнулися на трагедію своїх співвітчизників. Активно з чуйністю та розумінням долучилася велика кількість небайдужих олександрійців-підприємців, які за кілька днів надали перелік необхідного для невідкладних потреб постраждалим мешканцям Авдіївки. Відгукнулися і представники всіх торговельних мереж міста: «АТБ», «Фуршет», «Купець», оптові бази, підприємці з Центрального ринку, зокрема з м'ясного павільйону, та цілий ряд інших підприємців Олександрії, які зібрали гуманітарний вантаж. Продукти харчування (цукор, борошно, крупи, солодощі, сало, м'ясні вироби, олія, консерви); миючі засоби, сантехніка, одяг, постільна білизна (матраци, ковдри, пледи) – все, що на даний час вкрай необхідно мешканцям, які залишились без домівок та засобів існування .

Осторонь не залишився і міжнародний центр українсько-данської дружби, який очолює С.Кульга. Матраци, ковдри, одяг, білизна зігріють теплом авдіївців.

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1354 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]