Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
00:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 25 » До вибору свого депутата
15:46
До вибору свого депутата

Вчора закінчився останній день агітації, перевірки роботи штабів, в яких сьогодні «кипить, горить і шумить». Дехто поспішає підчистити «авгієві конюшні» - аналізує свою передвиборну компанію.  Телебачення, газети;   навіть з неба закликали голосувати.  Пам`ятаю  подібні дирижаблі  були в роки ВВв. Вони захищали  Москву і Ленінград від бомбардувань. Сьогодні – це інше призначення – агітація.  Інші  ще раніше вигрошились, або розуміють, що не виграють – затихли,  рахують  витрати-втрати. Інші ж – підводять попередні підсумки  -  свій набутий, можливий, електорат, щоб через наступні  5 років «вистрілити» в  яблучко.

Завтра буде вже інша робота – самі  вибори, робота  виборчих дільниць.  Де будуть «битися не на життя, а на смерть»  - за кожен голос того чи іншого кандидата.  Не помилитися головам комісій, членам виборчих дільниць, щоб бува хто не вткнув диструктивного – протиправного – не зірвав голосування. Особливо  це буде стосуватись, коли будуть їхати за голосами до людей, які не можуть самостійно пересуватися (НСП) - через хворобу. Для цього треба, щоб їх зареєстрували та принесли довідку з медичного закладу до суботи 25 жовтня, до 12 години дня. Підрахунки голосів, оформлення  протоколів ...Це буде головним підсумком  виборчих перегонів - 2014.

  Вибори відбудуться при будь-якій погоді. Активність олександрійців, гадаю, буде в межах 50 %. Чому не більше? З огляду на  політичну та соціальну  ситуацію в країні, коли кандидати витрачають сотні тисяч гривень на агітаційні матеріали, які  на суботу  зірвані  і викинуті в смітник.

А чи були кандидати на ринку. Знають вони ціну хліба, м`ясо- молочних продуктів; риби, олії, круп; овочів та фруктів; одягу; побутової хімії? Гадаю, що вони не відають які ціни в аптеках, яка  вартість квитка, наприклад, щоб доїхати до обласного центру? Скажуть це – дрібниці! Ні з цього і складається  суть життя. Цим живуть рядові олександрійці.

Знаю, що є серед них людина, котра знає ціну життя, бо з  діда-прадіда заглиблюється в нашу рідну землю, служить цій землі, нашому народові. 

Тому, йдучи завтра на вибори  у нас  повинна бути, як ніколи, ясна думка  і легка голова.  Нам треба обрати свого депутата. Часу буде обмаль, бо  це не Німеччина, де виборець  може прийти на виборчу дільницю взяти бюлетень і годину вдома роздумувати за кого віддати свій голос.  У нас  буде  стільки часу, щоб  зайти в кабіну  і обрати свого  депутата, як  від партійного списку так і  по одномандатному виборчому окрузі.

 Не зупинятись на досягнутому! Прийди і віддай свій голос за свого!

І.Мельник          

Просмотров: 481 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]