Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
11:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 18 » До міської ради йде потужна команда фахівців
12:43
До міської ради йде потужна команда фахівців

 17 жовтня  в будинку футболу кандидат на посаду міського голови Андрій Олександрович Коломійцев  зустрівся з командою однодумців,  досвідчених фахівців, управлінців у різних галузях виробництва, котрі пішли під прапором  партії «Солідарності», котра сьогодні  уособлює в собі реформаторські кроки, що направлені на оновлення економічного потенціалу України та інтегрування її в європейську спільноту. На зустрічі був присутній народний депутат України від блоку  П.Порошенка  в парламенті А.І.Кузьменко, який на початку зібрання привітав усіх кандидатів за участь у  виборах, що зголосилися підтримати  партію влади «Солідарність», що робить перші кроки в реформуванні всього соціально-економічного та політичного устрою держави.

- Ми йдемо вперед і це головне. Початок реформ – це запорука, що  вже сьогодні  скорочуються  лишкові структури управління, які дублювали один одного, сьогодні ми йдемо до того, щоб людям якнайменше було перешкод в реалізації  їх планів і задумок.  Сьогодні ми рухаємося до того, що місцеві органи самоуправління незабаром стануть самодостатніми, бо будуть мати більше повноважень і механізмів управління та фінансування. Перебудувати  свідомість людей, їх нове бачення життя, переосмислити, а головне  втілити в життя  ідеї і прагнення Президента України, - коли кожен українець відчує  справжнім, щасливим українцем – це те, що спонукає нас сьогодні бути разом на шляху побудови нового  місцевого суспільства  розвитку, довіри, порядності, чесності, взаєморозуміння  і поваги з боку людей, котрі  довіряють нам відстоювати їх інтереси  на різних рівнях депутатства.  Ми змінюємося на краще – це  наша з вами стратегія і тактика рухатись у цьому напрямку. Змінюючись  ми змінюємо життя людей, котрі  поряд з нами.  Нові робочі місця, сміливість  фахівців в реформуванні органів місцевого  самоврядування – це шлях до заможного життя в Олександрії, що є частинкою великої неньки –України. Бажаю  успіхів в виборчій кампанії, бо робота депутата нині вимагає конкретних справ. Не говорільні та набиранні політичних балів чекають  від вас олександрійці, а реальних справ, що дадуть нові робочі місця, покращать їх добробут та побут життя.      

 Заступник голови КОДА С.П.Коваленко, кандидат в депутати обласної ради, відмітив, що сьогодні місцеві бюджети вс іх мсіт обласного підпорядкування мають перевиконаня плану зборів з усіх джерел надходжень. Зокрема, м. Олександрія отримала десятки мільйонів гривень з держбюджету на розвиток територій ( на лікарні, на утеплення, на енергозбереження – на котельні та ін.). У  цьому питанні губернатор  С.А.Кузьменко  стоїть на позиції розвитку міст  обласного підпорядкування, щоб вони були самодостатніми та економічно зростали, щоб створювалися робочі місця.      - З чим йде об’єднана «Солідарність»  на місцеві вибори? 
- Сьогодні коли наша країна переживає складні часи  потребує максимального розуміння та підтримки з боку своїх громадян, коли більшість політичних сил та громадських організацій тільки обіцяють  «покращення»  та критикують владу, боячись взяти на себе  відповідальність за свої помилкові дії, коли на рівні місцевих органів влади існує формальний підхід у вирішенні проблем міста, я звертаюся до вас за підтримкою на виборах до міської ради м. Олександрія, - відмітив кандидат на початку  зустрічі  кандидат на очільника Олександрії.

У  своїй програмі, як кандидат на посаду міського голови, я визначив головні пріоритети: відкритість і прозорість прийняття управлінських рішень; участь громади в питаннях контролю  ат публічності звіту міської влади, що є одними із головних  чинників, що сьогодні найбільшу хвилюють громаду. В економіці вбачаю головним активізацію інноваційно-інвестиційної діяльності, системної політики щодо питань використання місцевих ресурсів та виробництва конкурентоспроможної продукції, що в першу чергу, стосується  відродження буровугільного комплексу Олександрії з залученням зовнішніх інвесторів та розбудови інфраструктури, що дасть нові робочі місця.  В житловій сфері перехід комунальних підприємств (колишніх ЖЕКів) до ОСББ та створення конкуренції на ринку надання житлово-комунальних послуг. Велике значення має запровадження ефективної програми енергозбереження. У галузі медицини, освіти і культури  вбачаю головним, коли  люди менше будуть хворіти. Коли якість послуг ефективно зросте, коли ми забезпечимо новим сучасним обладнанням медичні заклади, коли освітяни будуть мати  необхідні наочні інструменти для надання якісного навчання, коли культура відчує свою значимість і професіоналізм, коли в цих галузях буде достатнє фінансування. 

 Багато з присутніх кандидатів ( В.Шклярук,  М.Сулятицький, А.Сибірцев, С.Сердюк, С.Гайдук, Р.Жук, О.Рушковський, С.Григор`єв, В.Голобородько , І.Баранов, Л.Самченко, С.Віряскіна та ін.) вислови свої побажання та бачення програми  міського голови, що повинна охопити всі верстви  населення олександрійців. Це стосується підтримки малого та середнього бізнесу, це стосується допуску громадських організацій до управління  містом, це стосується фіскальних органів – зменшення перевірок, це стосується  поліпшення автоперевезень, це стосується питань інформаційної культури і політики, це стосується  прозорості  видатків, це стосується питань збереження мережі освітніх, медичних та культурних закладів, це і розвиток молодіжної політики  та ін.        

- Людей турбує соціальні питання. Як Ви їх  розумієте?  
- Захист найбільш незахищених верств населення – це те без чого немає сенсу сьогодні йти до влади.  Влада – це той лакмусовий папірець, який  постійно повинен  перевіряти  нашу роботу  щодо оздоровлення різних категорій населення,  їх опіки та зайнятості,  щодо надання їм матеріальної допомоги, щодо підтримки учасників АТО, щодо  відродження муніципальних аптек, щодо облаштування дитячих майданчиків, щодо забезпечення  правопорядку, щодо   переробки та утилізації  побутових відходів, щодо  впровадження молодіжної програми «Молодь – за здоровий спосіб життя!»   
- Яким Ви бачите Олександрію завтра?
- Перш за все оновити міський парк ім..Т.Шевченка (розбудова зон відпочинку для дорослих і дітей;  відновлення пляжної території; встановлення МАФ( альтанок, павільйонів, арок, огорожі, лавок, вуличних ліхтарів, декоративних вазонів, скульптур, прикрас). Вбачаю за честь очистити та впорядкувати в центрі міста русла р. Березівка. Освітлення вулиць з залученням енергозберігаючих технологій на базі світлодіодних приладів. Будівництво доріг, утримання їх в належному стані. Впровадити програму «Green city» «Олександрія» - чисте та зелене місто». Все попередньо озвучене є європейським напрямком, коли буде місце розбудові  розгалуженої та якісної мережі велоруху, велопаркінгів та вело прокату, коли в кожному мікрорайоні міста буде безкоштовно надаватися послуга  Wi-F.

Я прийняв рішення, щоб вже завтра сильними зусиллями та діями почати розвивати Олександрію та розбудовувати місто за принципами європейських стандартів, - наголосив кандидат на посаду міського голови  А.О.Коломійцев, - я за Олександрію!

І.Мельник  

Просмотров: 1751 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]