Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
00:37
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 28 » До 15-річного ювілею ТОВ «УкрАгроКом»
22:23
До 15-річного ювілею ТОВ «УкрАгроКом»

 Мій співрозмовник, невгамовний ентузіаст, аматор-спортсмен,  капітан волейбольної команди ТОВ «УкрАгроКом» Олександр Йоник:

- 31січня та 1-го лютого пройдуть спортивні змагання з 7-ми видів спорту в рамках  вже 3-ої  Спартакіади, яка буде приурочена 15-й річниці від дня заснування ТОВ «УкрАгроКом».  Керівництво компанії приділяє особливу велику увагу не лише професійному спорту, а й масовому, в якому приймають участь працівники компанії, держслужбовці, освітяни, культура та медицина. Два роки тому генеральний директор  ТОВ «УкрАгроКом» А.І.Кузьменко став ініціатором та сприяв відродженню забутого спортивного змагання на рівні району – Спартакіади. Цим самим стверджуючи просту істину: не тільки праця, а й культурний спортивний відпочинок - є важливою складовою здорового суспільства, його єднання.
- У яких видах спорту будуть змагатися спортсмени Олександрійщини?   

 - Першого дня, 31 січня, відбудуться попередні ігри серед команд з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу – за  вихід у півфінал. Місце зустрічі: Міський Палац спорту (ДЮСШ №2). Зранку заїзд команд, організаційні питання, жеребкування. А вже з 9.00  розпочнуться змагання.

- У яких місцях- залах  будуть проходити ці змагання?

- Міні-футбол – ЗОШ №2, гімназія №1 ім.Т.Шевченка (спортивні зали); 

- Волейбол (державний колегіум (школа №20, спортивний зал),  (Палац Спорту);

- Настільний теніс (державний колегіум (школа №20, актовий зал (2-й поверх).

- Фінальні змагання Спартакіади відбудуться 1 лютого  з вище названих видів спорту, до яких долучаються спортсмени з шашок, армреслінгу, легкоатлетичного п’ятиборства «Дружба» та  з перетягування канату. Місце проведення: Міський Палац спорту (ДЮСШ №2, вул.Горького, 3).       

Адміністрація групи компаній ТОВ «УкрАгроКом» та організаційний  комітет запрошують мешканців Олександрійщини та гостей  відвідати Спартакіаду. Не зупинятися на досягнутому! Разом – до перемоги!

  Фото з власного архіву:  учасники 2-ої Спартакіади,  квітень-2014, с.Головківка.

І.Мельник

Просмотров: 1079 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]