Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
08:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 14 » Чисто не там де метуть...
20:26
Чисто не там де метуть...

 Весна – пора  очищення. Чисто не там де метуть, а де не  смітять. Здається, що такі прості прописні істини, але ми їх не дотримуємось. Тому наші узбіччя доріг схожі на сміттєзвалища. Їдуть авто,  а з кабін летять під ноги  пластикові пляшки, коробки від цигарок, пакети зі сміттям…

Голова Олександрійської  РДА Віталій Згама  14 березня оголосив днем початку благоустрою узбіч доріг, що проходять районом. У першому суботнику по прибиранню узбіччя дороги в напрямку Нової Праги до повороту на смт Димитрове  прийняли участь службовці РДА, райради, відділу культури, управління праці, терцентру та РЦЛ. На протязі 4-х годин було зібрано два самоскиди сміття, яким були закидані узбіччя дороги. Близько  5 кілометрів узбіч було очищено від непотребу, який викидають не лише з кабін авто, а й з домашніх обійсть сусіднього Димитрового. Також зібрано до куч обрізки минулорічної  молодої парослі. Транспорт  та мішки для збирання сміття надало ТОВ «УкрАгроКом».

Прийнявши участь у прибиранні узбіччя,  очільник району В.Згама,  відмітив:

-             -  Першим сьогоднішнім  прибиранням узбіччя дороги ми розпочинаємо активні роботи по благоустрою  всіх узбіч доріг та населених пунктів району. Головам селищних та сільських рад  доручено прийняти  активну участь  у  місячнику  по прибиранню територій, що належать сільським громадам. Кожного року наш район  активно приймає участь  по благоустрою районної території. Актив сільських громад Олександрійщини приводить  у порядок вулиці, узбіччя автодоріг, соціальні об’єкти з прилеглими територіями( пам’ятні місця, братські могили,  клумби, парки, сади, сквери, зони відпочинку, - авт.) . Якщо ми хочемо жити в Європі, то перші кроки до цього  – чистота, охайність, культура і духовність, що повинні бути притаманні кожному з нас. Кожен папірець, обгортка від цукерки, недопалок, пляшка, кинуті під ноги, – віддаляє нас від європейського рівня життя. Давайте рухатися до цивілізації з чистими дорогами, квітучими селами і  високою культурою поведінки.

Іван  Мельник            

Просмотров: 503 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]