Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
12:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Август » 27 » Чи скажуть людям правду? Чи спіймають злочинців?
14:39
Чи скажуть людям правду? Чи спіймають злочинців?
Минулої ночі в Олександрії скоєно ряд квартирних крадіжок. Зловмисники «працювали»  в районі  ім. Кірова. Пограбовано кілька квартир дрібних підприємців, котрих на момент крадіжок не було вдома.  Винесли ювелірні прикраси та телетехніку. Чи будуть розкриті ці та подібні злочини по гарячих слідах, слід чекати відкритості наших силових структур, які  працюють для людей? Скільки скоєно резонансних злочинів – грабунків, котрі прозвучали на всю країну, а  віз і нині там.  Якось в одній із повістей про кримінальну Одесу вичитав наступне: «Злочинець живе вільно скільки – стільки йому дозволяє закон і не чіпають правоохоронні органи, які ж і охороняють  спокій першого».

Одне стає зрозумілим, що непокаранність дозволяє  робити такі злочини. Гадаю, що  це не «залітні»  злочинці , а місцеві.

      Міліція міліцією, а де профілактика? Де соціальний розвиток  робочі місця, організований досуг молоді. Бачу кожного дня під під’їздом: горлопанять, обкурені, готові накинутися на будь-кого. Кажеш міліцію викличу - у відповідь: «вона така ж як і ми», не боїмося, бо дамо на «пиво» і відразу за вуглом  відпустять». Не віриться, але судячи з того, що реакції ніяко на зауваження…   Страшно, якщо це правда. Сусіди вже зранку зробили зауваження: «нариваєтесь на неприємності, у вас діти…дівчата… подумали про них». А ви подумали про своїх дітей, онуків, рідних і близьких. Якщо ми будемо мовчати, то ця погань  і міліцію  залякає?  Виходить, що треба мовчати, бо і вікна повибивають, і вночі поб`ють. В міліцію нічого дзвонити – потім гірше буде. Їх не покарають,а  ми будемо чекати  помсти. Так і живемо. 

А треба, щоб міліція ходила не центральними вулицями один за одним – патрулі. Наче один одного контролюють. А вночі, там  де немає освітлення, там де лавки під будинками… Неповнолітні з пивом і цигарками, енергетиками, з соломкою готуються до завтра.      

      Тиха Одеса                     

Просмотров: 470 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]