Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
17:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 5 » Вітали журналістів
01:03
Вітали журналістів

Вчора у міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня журналіста. Секретар міської ради Г.Лоцман та керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.Чеботарьов  вітали представників акредитованих ЗМІ.

Зокрема, Г.Лоцман відмітив важливість слова журналіста, порівнявши його з вчителем,який дає знання та виховує своїми словами - статтями в людей кращі риси сучасної людини.  У своїх вітаннях він наголосив, що в нинішніх умовах роль журналіста зросла в рази, професія журналіста стала небезпечною, гострою. Місцеві ЗМІ готові до викликів сучасності, і в своїх публікаціях несуть правду сьогодення, доносячи її до вимогливого та вибагливого читача.

 У своїх виступах ветерани – журналісти  М.Клювак, В.Урсатьєва, А.Жарко, В.Крячко згадали  свою молодість, свої перші кроки в журналістиці та побажали сучасникам-журналістам творчої наснаги на ниві слова, творчих злетів та родинного щастя.

Кращі медійники Олександрії отримали Грамоти та Подяки від міської влади, як шана і  визнання заслуг журналістів перед громадою міста у висвітленні повсякдееного його життя.

Кінофільм про будні сьогоднішньої журналістики повернув  усіх присутніх до згадок про минулі роки, коли було все по-іншому, коли були молодими, коли було інше життя, інші теми, та зовсім інші цінності в житті.

І.Мельник        

Просмотров: 911 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]