Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
12:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 8 » Чергова перемога олександрійців
23:17
Чергова перемога олександрійців

08.07.14, 18.00, КСК «Ніка»,  150 глядачів, +30 С, оцінка поля 5.

ФК «Олександрія») - «Кремінь» (Кременчук) - 2:1(1:0).

Судді: Д.Федан, Я.Жадан, С.Скляр

( усі Олександрія).

 Попередження: Імереков , 15, Чорній, 72.

Голи: Чорній, 24, Коломоєць, 56, - Саркісян, 89- пенальті.

«Олександрія»:  Новак (Леванідов, 46),  Піскун, Микицей (Бичков, 66),  Імереков, Сухоцький, Банада (Койдан, 66),  Чорній,   Старанький, к/к(Голенков, 59), Леонов(Бідловський, 46), Ямполь ( Гуськов, 46), Коломоєць( Пономар, 69).

Головний тренер: В.Шаран.

«Кремінь»: Олійник(Циганок, 46) , Пасічниченко, к/к (Титиник,46) , Буличов (Дугієнко,65), Дугієнко (Шмиголь,46), Курелех, Волкодав (Апришко, 46), Гаді (Ченбай, 46), Степанчук (Кунєв,46), Смородін (Таран, 31, Волкодав, 65), К.Чорній(Саркісян, 46), Іванов (К.Чорній, 65).

В. о. гол. тренера: С.Свистун.

Двічі на початку гри олександрійці мали можливість відкривати рахунок у грі з «Кременем». Спочатку на 8-й хв., а потім на 13-й  Коломоєць  мав нагоди гостро потурбувати ворота гостей.  Дії олександрійців  у 30- ти градусну спеку  були напрочуд активними і швидкими, що говорить про фізичну витривалість. Гості вимушені були грати від глухої оборони. Гол назрівав.  На 24-й хв. обігравши на правому фланзі двох захисників Чорній вийшов на ударну позицію і потужними ударом  примусив воротаря  гостей виймати м’яч із сітки воріт- 1:0.

На 35-й хв. Ямполь виводить на ударну позицію Коломійця, віддавши  розрізний пас на хід, останній  умудрився пробити мимо цілі. На 39-й хв. знову Коломоєць використовує гольову ситуацію – потужно пробиває, але голкіпер  парирує.  Через дві хвилини Леонов робить простріл, і захисник суперника ледве не переправив м’яч у власні ворота.

 Перший  гострий момент  у другому таймі  вже виник на 49-й хв., коли була розіграна вдала комбінація  Коломоєць – Гуськов, але останній  не скористався  моментом, щоб збільшити рахунок. А виходив віч-на-віч з голкіпером «Кременя».  На 54 –й хв. Сухоцький пробивав штрафний, і воротар  парирує небезпечний удар.  А вже за кілька хвилин – на 56-й хв. Коломоєць вдало зіграв на добиванні, м’яч після удару зрикошетив і влетів у ворота гостей.  На 60-й хв. знову Коломоєць на вістрі атаки – вирізував головою під поперечиною м’яч летить вище воріт. Через 3 хвилини вже Микицей  виводить на побачення Коломойця з кіпером суперника, кладе останнього,   пробиває, але м’яч пролітає низом поряд зі стійкою воріт Циганка. Атаки господарів чергувались одна  за одною.  І вже на 85-й хв. реально збільшити рахунок мав Голенков. З вигідної позиції умудрився пробити вище воріт.

Гості ж змогли використати свій шанс скоротити рахунок у матчі на 89-й хв., коли виконували пенальті. Саркісян не залишив жодних шансів Леванідову – 2:1.

По гольових моментах цей матч  став лідером серед попередніх зіграних контрольних матчів на сьогоднішній день.

11 липня керівництво клубу запрошує палких прихильників олександрійського футболу відвідати черговий контрольний матч за участю «Олександрії». Суперником  наших земляків буде ще один дебютант  першої ліги – криворізький  «Гірник» -  відкриття другої ліги.

 На всіх матчах був присутній президент клубу С.Кузьменко, який з великою відповідальністю відноситься до підготовки та формування боєздатного колективу, який здатний  виконати  поставлене завдання.

Іван Мельник

Просмотров: 452 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]