Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
09:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 14 » Чергова допомога землякам
21:04
Чергова допомога землякам

 

Мої співрозмовники афганці-побратими, а віднедавна – волонтери (за покликом серця, військової солідарності та патріотизму, - авт.),  на плечі яких лягла ще одна відповідальність: допомагати нашим  військовослужбовцям-землякам, що сьогодні  відстоюють незалежність України на Сході.

О.Йоник, В.Кондрескул та А.Кравченко  - свідомі українці, патріоти  України. Вони свідомо відгукнулися на  всенародний призив допомагати  воїнам, що воюють в зоні АТО. 9- го грудня вони відвезли чергову гуманітрану допомогу на Схід.

Олександр Йоник, управляючий елеватором «УкрАгроКом»:

- Відразу, які тільки розпочалися бойові дії на Донбасі, керівництво  групи  компаній  ТОВ «УкрАгроКом» на чолі з генеральним директором А.І.Кузьменком, нині народним депутатом,  одним  з  перших в області стали надавати посильну допомогу нашій армії.  Ми по афганській братерській лінії за безпосередньої  активної допомоги Сергія Кузьменка також почали волонтерську діяльність – забезпечувати  всім необхідним воїнів-земляків, що знаходяться в зоні бойових дій. Ми добре розуміємо, що країна знаходиться в стадії війни. Дай боже, щоб  зброя, снаряди і патрони були, а  з продуктами та одягом  допоможемо.  Ми віримо, що мир і спокій, безумовно, буде на нашій святій українській землі, бо в зоні  АТО така ж братерська дружба, яку ми свого часу засвоїли в Афганістані...

Валентин Кондрескул, голова Олександрійської районної спілки ветеранів війни в Афганістані  воїнів-інтернаціоналістів:

- Днями ми повернулися з зони бойових дій поблизу Горлівки, де відстоюють  нашу землю  земляки-олександрійці.  Ми перебували на першій лінії;  побачили в яких  умовах проходить військова служба. Все, що було замовлено військовими  нами було доставлено. Найбільше  вони чекали нас, щоб розпитати про новини в місті, про життя…  Зокрема, ми доставили продуктову посилку працівнику елеватора  «УкрАгроКом» Л.Бикову, який  перебуває  на передовій – в зоні АТО.       

Анатолій Кравченко, голова  Української спілки ветеранів Афганістану з Олександрівського району:

- Ми завдячуючи братерській допомозі з боку  «УкрАгроКому», зокрема його представнику, нашому  побратиму по Афганістану Олександру Олеговичу Йонику, який допомагає з транспортом, та голові Олександрійської районної спілки ветеранів війни в Афганістані воїнів-інтернаціоналістів В.М.Кондрескулу,  маємо змогу зібрані небайдужими олександрівцями продуктові набори (діє прийомний пункт) щоразу доставляти в зону АТО.  Це вже  четверта  командировка за допомогою наших друзів.  В полі зору  нашої діяльності  військовослужбовці 17- го, 34- го,  42- го батальйонів. Надавали ми допомогу і «Айдару», і  3- му полку спеціального призначення з Кіровограда.   

Велика дяка небайдужим до долі Батьківщини.

І.Мельник

 

 

Просмотров: 662 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]