Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
10:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 26 » Чекаємо п`ятої перемоги на виїздах
09:21
Чекаємо п`ятої перемоги на виїздах

27 серпня ФК «Олександрія» в 5- му турі проведе свій матч на виїзді – в Кривому Розі. суперником олександрійців буде місцевий «Гірник» - дебютант першої ліги. Гра розпочнеться  о 17. 00 на центральному стадіоні «Металург».  Гадається, що інтерес криворіжців до цього поєдинку буде неабияким. Ця зустріч буде також дебютною  - першою в першій лізі для обох суперників. До цього часу  в 2004 та 2005 роках було зіграно 2 матчі, що завершилися  нулями.

Нагадаємо, що «Гірник» тренує колишній гравець «Поліграфтехніки» Геннадій Приходько. У складі команди  суперника сьогодні грає Б.Боровський («Олександрія», «УкрАгроКом»,  С.Любчак  («УкрАгроКом») та екс-воротар «Олександрії»  - Р.Зарубін.    

Головний арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).
Суддді: Е. Курцеба, Д.Козорезов (обидва - Одеса).
4-й арбітр: О. Москаленко (Кривий Ріг).
Делегат ФФУ: В. Куцев (Київська обл.).
Пряма відеотрансляція - http://www.fcgornyak.dp.ua.

У контрольному матчі влітку ФК «Олександрія» - «Гірник» - 2:0 (Микицей, 23; Голенков, 88).

 Сьогоднішнє турнірне становище таке:  ФК «Олександрія» - 1-е місце, 4 матча:  +4=0-0 (9-3), 12 очок.  «Гірник» - 9-е місце, 4 матча, +0=4-0 (2-2), 4 очка – усі нічиї.
Нагадаємо, що в останньому 4- му турі  «Гірник» - зіграв  внічию  з «Геліосом»  - 1:1 (С. Кравченко, з пенальті, 50 хв., - Тимченко, 10). ФК «Олександрія» здолала вдома ПФК «Суми»  - 2:0 (Сухоцький, 3; Гуськов, 79).
Геннадій ПРИХОДЬКО, давши інтерв`ю «Українському футболу», відмітив:

- На такий клуб як «Олександрія», навіть, не потрібно особливо налаштовуватись. Олександрійці заслужено лідирують у таблиці, демонструючи при цьому симпатичний футбол. Всі прекрасно розуміють, кому будемо протистояти на полі. Думаю, в плані налаштованості гравців смикати не потрібно. Будемо планомірно готуватися до серйозного протистояння. Надіюсь побачити красивий, комбінаційний футбол з боку обох команд, в якому пореможе сильніший. Надіюсь на хороший малюнок гри від своїх підопічних, адже попередня робота перед матчем була серйозною.

В «Олександрії» грає колишній гравець «Гірника» - Ю.Коломоєць  (кращий бомбардир свого часу в «Гірнику», - авт.) та вихованець криворізького футболу В.Грицук.

«Гірник» вдало грає вдома – остання безпрограшна серія складається з 5-ти ігор: +3=2-0 (10-1).  Безпрограшна  ж серія олександрійців в офіційних поєдинках з минулого сезону нараховує вже 8 матчів: +6=2-0 (20-7). Команда В.Шарана  в минулому Чемпіонаті  4 рази святкували перемоги на чужому полі (з 15-ти ігор): +4=8-3 (20-18).

Зустрінуться два тренери-криворіжці: Г.Приходько та В.Шаран.

Чекаємо від олександрійців 5-ої перемоги на виїздах.

Не зупинятись на досягнутому!

Іван Мельник

Просмотров: 401 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]