Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
23:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Февраль » 10 » Апаратна нарада підвела підсумки минулого тижня і визначила пріоритети на наступний
22:06
Апаратна нарада підвела підсумки минулого тижня і визначила пріоритети на наступний

Чергова апаратна нарада в Олександрійській РДА, що відбулася 10 лютого, була приурочена підсумкам  роботи за минулий тиждень та окресленням планів на новий тиждень, що розпочався. Вів засідання перший заступник голови РДА, члена фракції ПР у райраді  Сергій Коренюк.

          З його виступу стало відомо, що минулий тиждень був приурочений  первинній медичній допомозі. Голова РДА  В.Згама відвідав районну первинну ланку – лікарську амбулаторію сімейної практики, а також прийняв участь  у засіданні медичної ради на базі ЦРЛ та у прямій  телефонній лінії. Також було заслухано делеговані повноваження Костянтинівської сільської ради за звітний період.

       -  Сильні морози наш район пережив благополучно  - без ексцесів. Працювали пункти обігріву. По лінії  медичної галузі району не було жодного звернення з переохолодженням та  обмороженням.  У районі за минулий тиждень на світ з`явилося 6 немовлят.  Не було перебоїв  з водопостачання та електричної  енергії.  Розпочатий тиждень буде приурочений  воїнам-інтернаціоналістам афганцям - 25-річчю виводу радянських військ з Афганістану.  У нас у районі зареєстрована наприкінці року районна  спілка воїнів-інтернаціоналістів.  Президент України  визначив  2014 рік роком воїнів-інтернаціоналістів. Ми приготували кожному з 95 воїнів-афганців ювілейні медалі. Всі афганці будуть задіяні в районних заходах, які розпочалися ще минулого тижня з ЧервоноЇ Кам`янки. Завтра урочистості відбудуться в Новій Празі, а 13 лютого районний захід.  У всіх школах  району будуть проведені зустрічі з афганцями, будуть відвідані всі інваліди.  З боку  державних інститутів  афганці мають ряд пільг. З нашого боку всі афганці минулого року пройшли медичне обстеження, 18 осіб пролікувались у різних стаціонарах  та  в обласному госпіталі для ветеранів війни.  12 чоловік відбудуть до Києва на урочистості. Віддати шану і повагу живим, і  не забувати тих, хто загинув чи помер, їх рідних – це обов’язок влади, - відзначив по завершенні апаратної наради С.Коренюк

Іван  Мельник
Просмотров: 485 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]