Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
12:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 15 » Анатолій Кузьменко – лідер серед кандидатів 103 округу
21:51
Анатолій Кузьменко – лідер серед кандидатів 103 округу

Як і говорив начальник виборчого штабу А.І. Кузьменка Андрій Коломійцев: «Шанси нашого кандидата обнадійливі, але через кілька днів ви дізнаєтеся у процентному відношенні більш точно, коли підведуть підсумки соціологи».

І ось штаб оголосив  офіційні дані: «Кандидатом у народні депутати, якому найбільше довіряють у 103- му  одномандатному виборчому окрузі, є Анатолій Кузьменко. Це підтверджують результати соціологічного дослідження, проведеного Центрально-українською соціологічною лабораторією ( м.Кіровоград) в Олександрійському,  Долинському, Устинівсьому і Петрівському районах та м.Олександрії». 

На запитання «26 жовтня цього року відбудуться вибори до Верховної Ради України, скажіть, ви особисто візьмете  в них  участь?» ствердно відповіли – 60, 6%  респондентів, вагаються – 10,5 %, 19,5% вирішили не брати участі, а 9, 4% визначаються щодо участі  у виборах.

За даними соціологів  кандидат у народні депутати Анатолій Кузьменко є найпопулярнішим політиком в  Олександрійському,  Долинському, Устинівсьому і Петрівському районах та м.Олександрії. Так, Анатолію Кузьмену  довіряють майже половина виборців ( 49, 4 %),  які хочуть бачити саме його представником у Верховній Раді.

На питання «за кого із цих кандидатів ви ймовірно проголосуєте під час виборів,  які 26 жовтня цього року?» 45, 6% опитаних, які визначилися  з вибором, сказали «за»  Анатолія Кузьменка.

За кандидата В.Журавльова  готові віддати  свої голоси – 26, 2%,  за А.Дорофеєва - 7, 3%, за С.Ратенка – 4%, за І.Жилку – 3, 3 %,  за  В.Дожджаника – 3%, за А.Логвина  і В.Пікуліна – по 1% виборців.

Однозначно лідирує і партія, від якої  балотується Анатолій Кузьменко – Блок Петра Порошенка.

Опитування проводилось у період з 1-го по 8-ме жовтня на території округу. Опитано 800 респондентів ( від 18 років, різних за статтю і  віком). Метод опитування респондентів  за місцем проживання. Стандартна похибка  вибірки не перевищує 4;%.  Опитування проведено на замовлення ГО «Нові формації».

Спецкор.

Просмотров: 484 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]