Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
16:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 26 » Афганці Олександрійщини - за радість життя
09:14
Афганці Олександрійщини - за радість життя

Вчора  члени  громадської організації «Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)»  смт Нова Прага під час Всеукраїнського суботника «За чисте довкілля»  висадили  14 дерев  ясеню біля ЗОШ  I-II.  8 колишніх учасників  афганської війни – вирішили залишити після себе добрий слід на землі.

 Олексій Банул, заступник спілки, наголосив:

- Сьогодні керівництвом спілки  було організовано  добру справу – висадку  молодих дерев  біля школи - закласти алею слави на честь  загиблих воїнів, що відстоювали незалежність країни в різні роки її  існування. Ми підтримуємо всі ініціативи  районної влади по увіковічненню загиблих. Робота навколо школи стала постійною, наша спілка взяла школу під своє крило – шефство. Наш  голова  В.Кондрескул, з нами сьогодні душею, він проходить лікування в госпіталі, але  вже кілька разів телефонував і цікавився, як ідуть справи.  Справді, після об`єднання нас в спілку, ми стали дружними, організованими, у нас є лідер,  який веде нас на  гарні справи,  спілка вдихає  на хороші починання. І влада нас постійно підтримує.  Я вдячний від імені спілки ветеранів війни в Афганістані усім моїм землякам- новопражцям, котрі сьогодні тут:  О. Бугайов, Ю.Ситник, М.Волков,  П.Гурчак, О.Гетьманець, О.Скляревський, В.Гейко.

На згадку про свою  роботу афганці  сфотографувались біля пам’ятної дошки  А.Ковтуну,  випускнику школи, котрий загинув  в Афганістані.

І.Мельник

 

Просмотров: 1197 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]