Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
18:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 23 » Афера «Вікна-2», або як залишитись без грошей
16:05
Афера «Вікна-2», або як залишитись без грошей

 Нещодавно містом пішли чутки, що вдруге довірливих олександрійців підприємці- шахраї, котрі "займаються" встановленням  металопластикових вікон, зібрали з людей гроші,  і – втекли з міста. Учить наших людей біда – не треба довіряти першому ліпшому, хто пропонує «вигідні умови» - дуже гарно «кинути»… Поліція  відкрила кримінальне провадження згідно даної афери…

Слухи слухами, а достовірну  інформацію отримали з вуст начальника відділу торгівлі управління  економіки міськради Людмили Марковської:
 - Людмило Дмитрівно,  прокоментуйте про той ганебний випадок, який трапився нещодавно, коли знову, вкотре шахраї  виманили в людей кошти під установку металопластикових вікон?
- Я безпосередньо займалася цим ганебним питанням. Дійсно, такий факт мав місце нещодавно. По  вул. Луначарського, 34, запам`ятайте в тому ж самому приміщенні ( раніше в цьому приміщенні  вже працював  подібний шахрай, який обікрав олександрійців на суму майже в 100 тис. грн. і п’ятами накивав,– авт.) фізична особа – підприємець з Черкащини  орендувала кімнату – офіс під прийом замовлень на встановлення металопластикових вікон, дверей.  Зібравши певну суму, що попередньо оцінена в понад 50 тис. грн., злочинці виїхали з міста. Я мала розмову з підприємцем, яка мені повідомила, що вона справді організувала підприємництво в нашому місті. Найняла менеджерів, котрі оформляли угоди, печатка, все законно, але зібравши кошти зникли з міста. Таким чином, підставивши підприємця на чиє ім`я було відкрито офіс. Певну суму коштів підприємець повернула кільком особам, а  далі сказала, що в неї нічого немає, вона сама постраждала, нехай подають у суд, у неї нічого брати – старенька хата…  
- На лобі не написано, що він шахрай. Як вберегтися довірливим олександрійцям від подібних прикрощей?
- Подібна (вдруге) ганебна історія вкотре повинна застерегти олександрійців, що замовляти товар і послуги треба лише в перевірених підприємців-олександрійців, які не один рік на ринку працюють. Досконало перевіряти документи, місце проживання та реєстрації підприємництва. Перший сумнів, що не треба замовляти в даного підприємця – це місце реєстрації підприємницької діяльності (хоча згідно чинного підприємець незалежно від місця реєстрації, має право здійснювати свою торгівлю в будь-якому місці України, - авт.). Виник сумнів  - краще не вступати в грошові відносини. Опитати інших людей на питання порядності підприємця, які вже мали стосунки з даною послугою. Краще кілька разів пересвідчитись у порядності і виконанні замовлень, ніж бути пограбованим на тисячі гривень.  
 

Просмотров: 1368 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]