Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
08:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 2 » Адреналінова перемога, або коли перемагає сильніший
00:15
Адреналінова перемога, або коли перемагає сильніший

 ФК «Олександрія» - ФК «Полтава» - 2:1 (0:0)

01.05.15р., 18.00, КСК «Ніка», 3400 глядачів, +17С, поле 5

Головний арбітр: Ю.Фощій (Черкаси).

Асистенти арбітра: О.Дашко (Київська обл.), В.Сухомлинов (Київ).

4-й резервний: Д.Резніков (Дніпродзержинськ).

Спостерігач арбітражу: Є.Котенко (Суми).

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Ломко, Пономар (Коломоєць, 74), Чорній, Грицук, к/к (Степанюк, 81), Мягков, Шендрік, Старенький, Банада (Леонов, 31, Імереков, 90), Басов.

Запасні: Леванідов, Іващенко, Бідловський.

Гол. тр.: В.Шаран.

«Полтава»: Кучинський, к/к, Фаворов (Зозуля, 71), Зеленєвич, Бондаренко, Ткачов, Кравченко, Стеценко, Недоля (Волков, 73), Насібулін, Коваленко (Соломка, 73), Шастал (Вовченко, 60).

Запасні: Кулініч, Ковальчук, Кринський.

Гол. тр.: О.Федорчук.

Попередження: Д.Леонов, 67, -Д.Фаворов, 11, О.Стеценко, 20, М.Зеленєвич, 64, В.Насібулін, 66, Ю.Соломка, 87, О.Волков, 90.

Голи: С.Басов, 47, С.Старенький, 88, - Ю.Соломка, 87.

Футбольний матч  видався досить таки напруженим, повний емоцій, адреналіну.  З перших хвилин поєдинку господарі – олександрійці нав`язали свою гру полтавчанам, постійно відвідуючи редути гостей. Правда, до  явного гольового моменту не доходило, було кілька напівмоментів, та  вони готували підгрунтя до взяття воріт суперника в подальшому. Як виявилось, перший тайм став тренувальним плацдармом для  майбутнього забезпечення  перемоги.  До середини першого тайму олександрійці кілька разів таки примірились з ударами – перевірити надійність кіпера полтавчан Кучинського. Той і  на верхових ударах і низом – був на висоті. В середині першого тайму перший дзвіночок полтавчанам прозвучав від Басова, який першим був на "другому поверсі", але воротар зумів зіграти на випередження. На 31- й хв. травму отримав Банада. Його змінив Леонов. Як і годиться  капітану, - Грицук вів, націлював своїми діями, та направляв команду до воріт гостей.  А на 32-й хв. його потужний удар, якби не закрив собою захисник, то рахунок, напевно, було б відкрито.

 Зрозуміло, кілька тисяч уболівальників прийшли, щоб побачити гру - перемогу своєї улюбленої команди, яка вселяє надію і сподівання на краще завтра в країні. Всі ми хочемо миру, спокою, процвітання України, а це означає, що і футбол буде процвітати. Ми хочемо, щоб путінський російський агресор залишив свої завойовницькі шовіністичні наміри проти мирного, волелюбного українського  народу.

Другий тайм розпочався з взяття воріт «Полтави». Так вийшло, що швидко розіграна  атакувальна комбінація завершилася голом у ворота гостей. Після виконання стандартного на 47-й хв. ,першим на дальній стійці Кучинського  виявився  захисник Басов, який у високому стрибку забиває м’яч – 1:0. Лікують  на трибунах уболівальники «Нас не перемогти!», «Так тримати!», «Молодці!»… Далі міг   відзначитися Чорній, який пробив низом, але удар не був сильним, до того ж м’яч пролетів поряд зі стійкою.  Розуміючи, що розхитати оборону господарів  дуже важко, гості вдалися до порушень правил гри. Це тоді, коли не вистачає майстерності. З огляду на гру 6 попереджень проти одного в олександрійців – це забагато.  Добрі якості  гри проявив цього вечора Старенький, який вже на 70-й хв. повинен був збільшувати рахунок, але його удар низом легко парирував воротар суперника. Не забиваєш ти - забивають тобі.  Як тільки Соломка (екс-гравець «Олександрії» та ПФК «УкрАгроКом», - авт.) вийшов на заміну, йому знадобилося не так уже й багато часу, щоб засмутити свою колишню команду, бо після його голу – рахунок став нічийним - 1:1. Наші захисники випустили з поля зору. Та не встигли гості порадуватись, як слід, як Старенький філігранним пробиттям збільшує рахунок на нашу користь – 2:1. Це все - це перемога, яку здобуває сильніший, і він її вже не віддасть.

По закінченні поєдинку свій короткий коментар надав народний депутат України А.І.Кузьменко:

-Я був упевнений в тому  "Олександрія" переможе, як переможе і вся Україна в цій неоголошеній проти нас війні. Я бачив обличчя людей після  матчу. Усі люди хочуть миру і радості, свята і впевненості, що завтра  війна закінчиться, що завтра буде свято, яке сьогодні вони відчули на трибунах "Ніки". "Як перемагає команда говорили вони мені, так переможе український народ і зовнішніх ворогів". Інакше не може бути. Ми всі прагнемо до мирної праці і до цього рухаємося.   

Прес-конференція

О.Федорчук,  гол. тр. ФК «Полтава»:

- Ми дуже серйозно готувались до  цієї гри, максимально мобілізувавши свої футбольні якості.  Ця гра показала перспективність нашої  молодої команди  - грати на  виграш. 1-й тайм  був за господарями, а 2-й – за нами і тільки помилка  в простій ситуації, і ми – програли.  Ми побачили боєздатну команду, яка з часом буде грати як «Олександрія», буде в нас  інфраструктура відповідна, база, стадіон вже є, тоді  будемо ставити такі ж задачі, які ставить сьогодні «Олександрія».

В.Шаран, гол. тр. ФК «Олександрія»:

- Я знав, що буде дуже важкий матч. Ми вивчили попередні матчі «Полтави». Тому, націлив хлопців на уважність і націленість на результат матчу. Я вдячний хлопцям, що змогли довести поєдинок до перемоги. Змогли перелаштуватись  під вертикальні передачі, йти вперед. Перший тайм відіграли краще, ніж другий, бо  віддали більше сил, підсіли, але не спасували після пропущеного голу, змогли здобути перемогу. Президент клубу С.Кузьменко привітав футболістів з бійцівською перемогою та націлив на поєдинок з «Зіркою».

І.Мельник    

-   

Просмотров: 1228 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]