Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
05:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 18 » А судді хто? Або, коли суддя відробляє свої дивіденди
17:10
А судді хто? Або, коли суддя відробляє свої дивіденди

Хіба можна говорити про чесний футбол, коли суддя в полі Олександр Головков (Луганська обл.) при допомозі Валентина Куцева (Київ) та Дмитра Козорєзова (Одеса) грубо помилився, коли призначив пенальті у ворота «Олександрії». Сімінін, який апелював арбітру, показуючи, що удар прийшовся у лівий бік тулуба (навіть червона відмітина на тілі не подіяла на рішення Головкова - суддя відробляє дивіденди, - авт.). Як хто, а обуренням  глядачів немає меж. Хіба можна так грубо, попираючи всі правила суддівства, призначати пенальті, якого не було в природі. На повторі це було чітко видно. Про це повідомив і коментатор матчу. Не буде у нас чесного, цікавого і справжнього футболу, коли будуть судити такі арбітри як Олександр Головков (на фото "герой" туру). Ось вам і кодекс неупередженості судді. Гадаю, що треба, щоб дисциплінарний комітет арбітрів розглянув цей момент і визначив міру покарання такому судді. На мою власну думку він немає права судити матчі ПЛ.

А гол, який забили олександрійці на 19-й хв. стане красенем туру. Зв`язка, чотирьорозпасовка в англійському стилі: Огіря на Цурікова, а той в свою чергу навіс на штрафну, де Пономар робить націлену скидку на набігаючого Старенького, який красиво забиває м'яч у ворота «Сталі». Для судді, видно, що такий сценарій не був запланований. Він все зробив, щоб призначити пенальті, якого не було. Карікарі на 40-й хв. зрівняв рахунок – 1:1.

По перерві, який може бути настрій у нашої команди, коли суддя психологічно надломив нашу команду, багато незрозумілих свистків, попереджень, господарі на 48-й хв. вийшли вперед – знову Карікарі відзначився, коли був на випередженні проти Леванідова.

86 хвилина стала апогеєм для олександрійців – Головков за друге попередження показує червону картку Сімініну, (а перед цим  Довгий звалив з ніг того ж Сімініна, а то червона картка, - авт.), і знову таки сумнівне падіння нападника «Сталі». Пенальті - 3:1. За таке порушення пенальті не призначається. Знову груба помилка судді в полі. На доданих хвилинах Карікарі забиває 4-й м`яч у ворота Леванідова.  Фатальна боротьба йде за залікові очки. А що буде далі, коли залишаться 6 команд? Як там будуть судити судді? На чий «млин вони будуть лити воду», здогадуватись не важко. Суддя все зробив, щоб наша команда зазнала поразки. Прикро, сумно, бо не бачиш правдивого суддівства.

І все ж перемоги в «Олександрії» будуть, хочуть того судді чи ні! Ще не одна команда здригнеться від  "Олександрії". 

І.Мельник

Просмотров: 1358 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]