Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
04:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 10 » А.Коломійцев: «Футбол – це мир, гарт, єдність»
23:17
А.Коломійцев: «Футбол – це мир, гарт, єдність»

10 жовтня під егідою ФК «Олександрія» та голови РДА, кандидата на посаду міського голови м.Олександрія  А.Коломійцева, партії «Солідарність»  та за сприяння управління освіти, молоді та спорту міської ради відбувся кубковий турнір з міні-футболу серед загальноосвітніх навчальних закладів міста.  Вдруге 17  футбольних шкільних команд міста прибули до КСК «Ніка» на поле зі штучним покриттям, щоб вдруге помірятися своєю майстерністю футбольної гри.

 Урочистості з нагоди турніру розпочалися під звуки гімну України та підняття державного прапору. Кандидат на посаду міського голови А.Коломійцев, вітаючи учасників змагань, підкреслив:
- Всі ми любимоі шануємо футбол. Та сьогодні матеріальна база шкіл бажає бути кращою. ФК «Олександрія» зацікавлений в зростанні вашої футбольної майстерності. Завдячуючи нашим однодумцям, нашим друзям, всі футбольні команди шкіл міста отримають якісні м`ячі, а фіналісти - переможці: сертифікати на 5000, 3000 та 2000 грн. відповідно за зайняті перші три місця та  Кубок переможця змагань. І нехай перемогу здобуде найсильніший.     

Директор ФК «Олександрія»  Дмитро Кітаєв наголосив на головній ідеї турніру-  розвивати футбол в місті, що є основою здорового способу життя та зайнятості наших дітей у вільний від навчання час.

- Краще займатися футболом, зростати здоровим  і вихованим, ніж блукати вулицями, шукаючи пригод. Вперед  до перемог. І наступного року ми чекаємо вас з новими успіхами, - сказав директор клубу.

2-й  кубковий міні-турнір з футболу проходив  на двох полях. Команди грали за схемою: програв – вибув. Команда переможець чекала свого наступного суперника, а переможена - отримувала за участь набір футбольних м’ячів та шалик ФК «Олександрія». Прес-служба клубу  кожній з команд  згодом вручить відео та фотозвіт турніру.   Так, з часом до фінальної частини дісталися найсильніше команди. У фіналі зустрілися, минулорічний переможець турніру – футбольна команда НВК «олександрійський колегіум-спеціалізована школа», яка  змогла переграти несподіванку змагань – футбольну команду НВК «ЗНЗ  I-III ступенів №9-спеціалізована школа». Третє місце дісталося юним футболістам ОНВК «ЗНЗ I-III  ступенів №17- ліцей», які не змогли здолати в грі учнів Пантаївської ЗНЗ I-IIIступенів.  І лише пенальті  «віддало бронзу» ліцеїстам  міста, котрі були влучнішими.

Щаслива мить нагородження. Медалі, Дипломи, сертифікати, набори м’ячів, фото на добру згадку про свято футболу,  подарунки з атрибутикою ФК «Олександрія» кращому гравцю турніру Д.Коваленку, воротарю, який не пропустив жодного м’яча в свої ворота - М.Бескостому та гравцю, що забив найбільше м`ячів Д.Костирі були вручені по завершенні змагань організаторами, котрі наголосили, що сьогодні ми побачили достойну зміну талановитих гравців, котрі мають всі задатки в майбутньому стати майстрами великого футболу Олександрії.

Велика подяка  всім, хто сьогодні зробив свято юним футболістам Олександрії. Особлива подяка головному тренеру В.Б.Шарану, який  сьогодні разом з гравцями «Олександрії» є взірцем футбольної слави Кіровоградщини на найвищому її рівні змагань у чемпіонаті ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. На змаганнях були присутні кращий бомбардир команди  ФК «Олександрія»  Віталій Пономар та півзахисник  Дмитро Леонов, які з радістю фотографувалися з юними футболістами та розповідали про великий футбол «Олександрії». 

Незабутні години футбольного свята ще довго будуть на устах юних футболістів  яким є з кого брати гарний приклад для наслідування. Є взірець, є на кого рівнятися і до чого прагнути завтра.

І.Мельник    

Просмотров: 1079 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]