Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
20:39
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Февраль » 28 » 74-а сесія міської ради відпрацювала
22:04
74-а сесія міської ради відпрацювала

  Вдруге народна рада намагалася звільнити з посади міського голову С.Цапюка. Подобається він мені чи ні, але його обрала більшість міста з числа всіх інших претендентів.  І це так. Всі намагання опозиційних сил  силою змусити  написати заяву добровільно, є не що інше, ніж  тиск. Вірю, що нова влада сповідує гуманні принципи демократичного розвитку суспільства. Так, вони  стали більш радикальними, але не повинні переступати межу  дозволеного - закону.

  28 лютого міська влада добре підготувалась до зустрічі з застрільниками зміни влади. Працівники бюджетної сфери. Комунальники прийшли, щоб відстояти з їх слів «своє робоче місце, зарплатню  і соціальні гарантії, які гарантує  вже нова влада». «Хто завтра буде відповідати за наповнення міської казни?» , «що хорошого зробили для міста новоявлені патріоти міста?»… У відповідь звучали інші слова, які також мають право на життя:  «ми не бидло», «суди, прокуратура, міліція, чиновники – корумповані,  по них тюрма плаче»… Скільки людей – скільки і думок.

Трохи поштовхавшись перед дверима міськвиконкому обидві сили прийшли до залі засідань, де  почала роботу  сесія.  Намагання О.Панібратенка взяти ініціативу в свої руки – з цього нічого не вийшло.  Опозиція була представлена лише Ю.Демковською, яку  в дверях грубо відпихнули. Не видно було ні О.Телюка,  ні О.Богоявленської та інших молодих політиків.

Сесія відпрацювала свої питання. Всі розійшлися. Правда, О.Панібратенко оголосив, що він перший крок у відставці мера зробив  - його помічники зайшли до центру адмінпослуг  і тут відкривають штаб…

С.Цапюк дещо пізніше,  вже після 16. 00  поінформував журналістів, що йому був дзвінок з Києва від представника  центральної самооборони про зустріч, яка повинна відбутися о 21. 00.  Також він наголосив, що не боїться фактичного захоплення адмінбудівлі. Він  мер – його обрали свідомі люди….Я проти погроз, якщо вони необґрунтовані юридично…Суд – єдиний хто дасть кримінальну та  правову оцінку.    

В неділю  о 16. 00 чергове віче. З чим вийдуть до людей керівники місцевого ревкому почуємо вже скоро, якщо до цього  часу не відбудуться зміни..

 Спецкор.           

Просмотров: 474 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]