Поздравляем Вас Гость
Пятница
19.04.2024
09:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 04

Мешканець Олександрійського району, перебуваючи у стадії сп`яніння зґвалтував неповнолітню дівчину, а також забрав у неї мобільний телефон та гаманець зі 100 гривнями.

Як повідомили в секторі комунікації поліції Кіровоградської області, в неділю до відділення поліції Олександрійського району надійшло повідомлення від жительки населеного пункту. Жінка розповіла про скоєння злочину стосовно її неповнолітньої родички.

Двоє дівчат поверталися додому. Одна з дівчат  пішла в напрямку свого будинку, а інша подруга далі пішла одна. Через певний відрізок часу за нею почав слідкувати незнайомець. Проходячи повз пустир молодик  накинувся на неповнолітню дівчину. -Отримавши повідомлення про подію, поліцейські почали пошуки зловмисника. Упродовж д ... Читать дальше »

Просмотров: 981 | Добавил: wernega | Дата: 04.04.2017 | Комментарии (0)

Матчі 1/4 фіналу Кубку України відбудуться  5 квітня у яких зустрінуться: ФК "Полтава" - "Шахтар". Судити  матч довірено Катерині Монзуль. Поєдинок розпочнеться о 14 годин та  "Нафтовик- Укрнафта" -"Динамо" - о 17 годині (головний суддя Юрій Грисьо). Уже зараз перед "Шахтарем" стоїть дилема: якість поля в Полтаві не задовольняє  керівництво гірників. Вони просять перенести гру на стадіон "Ворскла"  ім.Бутовського, але керівництво ФК "Полтава" проти. Питання місця проведення футбольного поєдинку буде вирішуватися в день матчу головним арбітром. Та все  ж останнє слово, в разі фарс -мажору, буде виносити КДК.

"Дніпро" перегравши 30 листопада "Ворсклу",  зустрінеться з МФК "Миколаїв", який 26 листопада по пенальті  зумів перемогти "Іллічівець ... Читать дальше »

Просмотров: 984 | Добавил: wernega | Дата: 04.04.2017 | Комментарии (0)

Президент України Петро Порошенко висловив тверду думку стосовно підняття тарифів на газ, що викликало великий резонанс серед українського  народу. Народ  вбачає в діях НКРЕКП злочинні дії   проти бідного  населення країни, що в свою чергу збагатить олігархів, які "сидять" на газовій трубі. А як бути тим людям, які  свого часу за власні кошти закуповували труби, оплачували їх монтаж (шляхом створення газових кооперативів). Це їх недоторкана власність. І чому ті, хто немає газового лічильника повинні більше платити? У цьому з народом згодний і глава держави.

- Без діалогу з людьми такі рішення не приймаються, - прокоментував рішення про запровадження абонплати на газ Президент Петро Порошенко.  - Дія зазначеної постанови має бути призупинена! Звертаюся до Уряду та НКРЕКП знайти узгоджене рішення, яке б передбача ... Читать дальше »

Просмотров: 1074 | Добавил: wernega | Дата: 04.04.2017 | Комментарии (0)

Про Миколу Караменова писати надто складно, бо це людина філософського мислення, зі своїми поглядами на життя, з його вимірами, що нас оточує в повсякденному житті. Своє бачення він відтворює в філології, в літературознавстві, викладаючи на шпальтах різноманітних наукових філологічних видань свої критичні статті на ту чи іншу наукову чи художню роботу вчених, письменників і поетів. Він неординарний в своїх думках, мисленні, висловах і судженнях. Його світосприйняття суспільно-соціального життя, погляди та аналіз написаних праць - це завжди свідомий аналіз власних поглядів літературного критика.

Народився М.Караменов у мальовничому, історичному місці -селищі Нова Прага в 1959 році. Після завершення школи, служба в армії, а після закінчив факультет філології Кіровоградського державного педагогічного інституту ім.О.Пушкіна (нині національного університету ім.В. ... Читать дальше »

Просмотров: 1314 | Добавил: wernega | Дата: 04.04.2017 | Комментарии (0)

Спочатку 11 березня олександрійська команда прийняла участь у змаганнях з шашок та шахів, що відбулися в м.Долинській, що були приурочені до 73-й річниці її визволення від фашистської чуми. Слід відмітити, що шахова школа в Долинській сьогодні знаходиться на підйомі, тому нашим шахістам було складно перемагати. І все ж перше командне місце було за олександрійцями. Зокрема, перше місце серед жінок завоювала Катерина Гончарова.

А вже 25 березня в Будинку культури «Світлопільський» відбулися регіональні змагання по шахах та шашках в яких взяли участь чемпіони Черкаської області команда з м.Сміла, чемпіони Кіровоградщини – м.Долинська, команда з Кременчука та Чигирина та господарі змагань – олександрійська команда (О.Паншин, М.Сачук, І.Глушко, О.Діброва та К.Гончарова).

У запеклій розумовій боротьбі перше місце здобула команда зі Сміли, підтвердивши свій статус ... Читать дальше »

Просмотров: 975 | Добавил: wernega | Дата: 04.04.2017 | Комментарии (0)