Поздравляем Вас Гость
Суббота
20.04.2024
10:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 03

З 16 квітня розпочинають ремонт шляхопроводу по автодорозі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине км 40+612.

Передбачені масштабні роботи, тому рух по ньому перекриють, повідомила Новини Кіровоградщини прес-служба САД в області.

Даний шляхопровід знаходиться у межах Олександрія. Вже кілька років він потребує поточного середнього ремонту, оскільки прогонова будова втратила свою працездатність – має чисельні дефекти опор та прогонових будов, а це прямо впливає на вантажопідйомність споруди.

Збудували шляхопровід у 1964 році під існуючі тоді навантаження. Активна фаза його руйнування припала на останні 10-15 років, коли різко збільшився потік транспорту, особливо великовагового. Планують провести повний демонтаж існуючої прогонової будови, замінити їх на нові та підсилять опорні частини. Згодом замінять та укріплять опорні балки, рейки, покладуть новий міцн ... Читать дальше »

Просмотров: 1526 | Добавил: wernega | Дата: 03.04.2017 | Комментарии (0)

Президент Петро Порошенко затвердив нові знаки відмінності і форму в українській армії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив позаштатний радник президента Юрій Бірюков.

З його слів, президент затвердив документ "Предмети обмундирування і знаки відмінності Збройних сил України", який прибирає радянські зірки з погонів українських військових.

"Ця копітка робота велася більше року. Весь букет покладеної "уваги" з боку недоброзичливців - інтриги, скандали, плітки, скарги. І копітка робота групи ентузіастів. Сьогодні поставлено крапку", - написав він.

Просмотров: 949 | Добавил: wernega | Дата: 03.04.2017 | Комментарии (0)

 Ще одним масовим місцем більш комфортного відпочинку невдовзі стане парк по вул.Братській (біля басейну). Минулого року були закладені клумби під ландшафт місцевості, а сьогодні КП «Благоустрій» облаштовує тротуарною плиткою паркові доріжки. Як мені сказали самі робітники, що «робимо ми це для олександрійців, щоб їм якомога більше було місця для культурного відпочинку».

Цього року планується також капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Братській, що вже розпочато від перехрестя Софіївської (Луначарського) в напрямку Козачої (колишня Червоного козацтва), що оновить одну із центральних вулиць Олександрії.

... Читать дальше »

Просмотров: 959 | Добавил: wernega | Дата: 03.04.2017 | Комментарии (0)