Поздравляем Вас Гость
Пятница
19.04.2024
15:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 27

Вартість проїзду на який згодні працювати перевізники, а це становить 5 грн. за один проїзд у маршрутному автобусі найвища вартість не лише в області, а й здається, в Україні.

Перший заступник міського голови Л.Давиденко з цього приводу сказала, що треба щоб перевізники більше контролювали своїх кондукторів (якщо вони самі не зацікавлені в тому, щоб повністю не показувати виручку). Це один крок, а інший – треба ретельно перевірити сплату податків перевізниками. Контроль повинен бути суворий. А стосовно неприбуткових маршрутів, то перевізник у праві відмовитися від нього. Прийдуть інші люди. Адже кожен перевізник чекає прибутку від своєї роботи. 

- Ми добре розуміємо, що і зарплатня піднялася, але ніхто 3200 грн. не виплачує і запчастини дорожчають.Кропивницький вже ... Читать дальше »

Просмотров: 1115 | Добавил: wernega | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)

Після перенесеного матчу 17-го туру "Олімпік" - "Карпати", що завершився 26 березня нульовою нічиєю, визначилися місця в таблиці першої "шістки", а з ними і календар другого етапу української Прем'єр-ліги (УПЛ).

Так, перший матч, що відбудеться 1- го квітня (базовий день), ФК «Олександрія» проведе вдома приймаючи київське «Динамо». Нагадаємо читачам, що останній матч завершився бойовою нічиєю – 1:1, що стало для «Олександрії» історичною подією. 8 квітня аграрії будуть мірятися силами з луганською «Зорею», яка вперто намагається потіснити з другого місця «Динамо». «Олександрія» розпочинає новий етап боротьби за повернення свого місця в турнірній таблиці ( е як мінімум четвертого), після того як «Олімпік» потіснив нас з різницею в одн ... Читать дальше »

Просмотров: 1097 | Добавил: wernega | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)