Поздравляем Вас Гость
Пятница
19.04.2024
23:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 13

Гравець "Олександрії" Станіслав Микицей в ефірі програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1" розповів про вживання заборонених препаратів та дискваліфікацію від футболу на 1,5 роки.

-Рік тому, коли помер мій батько, у мене почалися симптоми: запаморочення, потемніння в очах, прискорене серцебиття. Я вирішив, що це особисте і не варто виносити на публіку. Невідомо, як лікар сказав би про це тренеру. Можливо, з огляду на мої проблеми, коуч боявся б мене виставляти.

Коли я звернувся до терапевта, моя кардіограма виявилася не дуже втішною, і мені порадили таблетки для підтримки серцево-судинної системи. Я пив їх все літо і мені стало краще. А в листопаді довелося почати новий курс. Я консультувався з лікарями в Дніпрі, і мені ск ... Читать дальше »

Просмотров: 1349 | Добавил: wernega | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Дуже часто власники багатоквартирних будинків звертаються за роз`ясненням у зв`язку з невідповідністю нарахованої суми субсидії на теплопостачання з рахунками, що приходять людям до сплати. З даного запитання, що турбує споживачів теплової енергії, ми почули відповідь безпосередньо від директора КП «Теплокомуненерго» Алли Грибачової:

- Справді, останнім часом збільшилось кількість звернень споживачів теплової енергії з приводу значних нарахувань за послуги централізованого опалення в будинках, які обладнані тепловими лічильниками в порівнянні з нарахованими сумами субсидій. Відповідно до Постанови КМУ від 06.08.14 р. №409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» встановлені такі соціальні нормативи:

-у разі використання теплової енергії для централізованого опалення абонент ... Читать дальше »

Просмотров: 1463 | Добавил: wernega | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

 Коли буде закінчена реформа МВС? Запитують громадяни, бо реформа поліції не приносить користі... Чи відчули зміни на краще в боротьбі зі злочинністю пересічні громадяни нашого міста, області та країни в цілому говорити не приходиться. Навпаки, рівень злочинності різко зріс. Бачимо, відчуваємо на власній шкурі, коли нас грабують серед білого дня, коли зросла кількість вбивств, крадіжок та розбійних нападів, коли невпинно зростає наркоманія – всі явища в комплексі набули масового характеру. Про це говорять всі: від політиків до самих силовиків. Що ж насправді відбувається в поліції? Хіба тільки назва з міліції на поліцію стала основним механізмом реформування МВС? Коли закінчиться реформування поліції? Ще в 2016 р. міністр внутрішніх справ України А.Аваков наголосив:

- Реформу можна буде вважати завершеною тільки тоді, коли сьогоднішні молоді х ... Читать дальше »

Просмотров: 1391 | Добавил: wernega | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)

Справді, матч між «Олександрією» та аутсайдером ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ «Дніпро», що відбувся 11 березня на КСК "НІка" проходив у такому режимі, який найкраще охарактеризував керманич наших земляків В.Шаран. На після матчевій прес- конференції для ЗМІ, він сказав: «Перемогу здобула та команда, яка б першою забила м`яч -  це була гра одного голу».

І здавалося, що активні дії олександрійців на перших хвилинах поєдинку принесуть успіх у забитих м`ячах, але з часом стало ясно, що суперник буде чинити опір, буде намагатися відібрати очки в одного із лідерів чемпіонату… Так воно і сталося по ходу матчу. Практично стовідсоткових  гольових моментів за весь час поєдинку ні господарі, ні гості не створили, як говорять не «награли на м`яч». Був момент, коли дебютант нашої команди Сімінін з лівого  флангу зробив гарний на ... Читать дальше »

Просмотров: 1202 | Добавил: wernega | Дата: 13.03.2017 | Комментарии (0)