Поздравляем Вас Гость
Четверг
28.03.2024
16:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 05

Комунальне підприємство «Олександрійська міська друкарня» Олександрійської міської ради повернуло до життя офсетну друкарську машину «РО-62»,  що останні 5 років була не задіяна у друкуванні місцевої періодики. А віднині розпочала друк однієї із місцевих газет.

Директор підприємства Ольга Грінер з цього приводу відмітила, що відродження рентабельності комунального підприємства (виробника різноманітної поліграфічної продукції ) – це завдання №1 для маленького колективу підприємства.

Нагадаємо, що місцева друкарня надає широкий спектр по наданню поліграфічних послуг: бухгалтерські бланки (рахунки, прибуткові ордера, накладні, податкова звітність, комунальні книжки, журнали обліку, вихідна документація на отримання паспорту та ін.). Також друкарня приймає замовлення на виготовлення спеціальної поліграфічної продукції в залежності від специф ... Читать дальше »

Просмотров: 1291 | Добавил: wernega | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (0)

Усі напевно, хто вболіває за «Олександрією», побачили, що в першому таймі господарі переграли нашу команду. Агресивний та атакувальний футбол від гравців «Карпат» не дав практично можливостей нашим гравцям розвернутися та гостро контратакувати. Усі намагання підопічних В.Шарана зводились здебільшого до надійного захисту воріт Новака. Ще на 7-й хв. Худоб`як реально «попередив» Новака, коли пробивав головою (коли наш кіпер перевів м`яч на кутовий), що в подальшому він так і буде грати. Орендований Гладкий, Худоб`як, Дитятьєв, Матвієнко постійно загрожували воротам наших земляків. І таки львів`янам вдалося віднайти помилку в діях «Олександрії» при виконанні штрафного. Здається, що і стінка, і Новак дещо невірно обрали позицію, захищаючи таким чином свої ворота. На 39-й хв. Худоб`як зумів пробити так, що м`яч пролетів повз стінки, а Новак намагавс ... Читать дальше »

Просмотров: 1232 | Добавил: wernega | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (0)

Нелегко далася перемога дублюючому складу «Олександрії» на виїзді проти «Карпат». Господарі поля штурмували ворота Рудика, але він і команда відстояли,і результаті на 90+3 хв. доданого часу Гранчар, який вийшов на заміну на 67-й хв., майстерно наодинці з голкіпером суперника зумів перекинути м`яч через воротаря суперника, принісши бажану другу в весняно-літній частині чемпіонату серед молодіжних складів перемогу (9 місце, 19 очок).

А о 14.00 відбудеться зустріч головних команд: «Карпати» - «Олександрія». Матч, що вирішує ймовірність подальшої боротьби нашого клубу в закріпленні в турнірній таблиці ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. «Карпати» посідають останн ... Читать дальше »

Просмотров: 1053 | Добавил: wernega | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (0)