Поздравляем Вас Гость
Суббота
20.04.2024
07:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 01

 Олександрійським авіаторам, чия молодість невідривно пов`язана зі спогадами про палаюче сонце Афгану за бортом  вертоліту, моїм землякам, моїм друзям і моїй найкращій ескадрильї присвячується…
  Його життєвий шлях не можна оцінити одним виразом, бо наскільки він його  продовжує випробовувати і  в сьогоденні на міцність духу і волі, на силу і загартованість, мудрість і стійкість його складного сімейного життя. Але мій герой – Віктор Миколайович Коваль не у відчаї, а продовжує боротьбу за життя перш за все рідних йому людей, які б перепони не були на життєвій ниві, які б трагедії не переслідували його…  
- 62 роки прожитого життя, якими вони були, чого досягла  людина і чим сьогодні переймається і буде вестися мова у діалозі з  Віктором Ковалем.
- Приходить така година, ... Читать дальше »

Просмотров: 1516 | Добавил: wernega | Дата: 01.03.2017 | Комментарии (0)

  Начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський провів прес-конференцію для місцевих ЗМІ, щоб доповісти про криміногенну ситуацію за мминулий тиждень:

У період  з 20  по 27 люте до  Олександрійського міського відділу поліції звернулося 300 громадян, з яких 81 несуть у собі кримінальні порушення. Серед них - 42 крадіжки, 5 - пограбувань, 2 – розбійні напади, 10 - випадків шахрайства, 2- розбійних напади. Так, 25 лютого було викрадено мобільний телефон у підлітка. За заявою матері потерпілого на місце злочину миттєво прибула група швидкого реагування та слідчо-оперативна група, яка викрила крадія. Розбійний напад здійснили мешканці України 21- 38 років. У крадіїв вилучено телефон. Міра покарання може бути у вигляді штрафу від 51 до 100 неоподаткованих мінімумів, або позбавлення волі до 2-х років.< ... Читать дальше »

Просмотров: 1326 | Добавил: wernega | Дата: 01.03.2017 | Комментарии (0)