Поздравляем Вас Гость
Среда
24.04.2024
08:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 16

 Зритель (во Дворце  культуры "Светлопольский" в зале было около 600 человек), который побывал 16 февраля  на яркой постановке остроумной трагикомедии по мотивам фильма "Без изъяна" ( «Он – моя сестра») с Робертом де Ниро в главной роли) остался в хорошем настроении, получив удовольствие от тонкого юмора. Артисты рассказывают зрителю об отношениях чопорного американского полицейского (Анатолий Хостикоев) с живущим по соседству трансгендерным мужчиной (Владимир Горянский). Когда копа неожиданно разобьет инсульт, сосед окажется единственным, кто придет на помощь.

Отдать жизнь за друга нетрудно. Трудно найти друга, за которого стоило бы отдать жизнь. И как показывает сама жизнь, еще труднее предвидеть, кто окажется друг ... Читать дальше »

Просмотров: 1348 | Добавил: wernega | Дата: 16.02.2017 | Комментарии (0)

Минулого понеділка на апаратній нараді міський голова С.К.Цапюк дав суворого наганяя керівникам підприємств (начальнкиу спецінспекції, КП «Благоустрій» та приватним підприємствам, що виконують функції з благоустрою міста, які не зуміли організувати якісну протидію січневим снігопадам, коли вулицями, пішохідними доріжками та тротуарами не можливо було ні проїхати, ні пройти. Тоді очільник міста заявив, що такого провального року роботи підприємств, що повинні слідкувати за чистотою та порядком міста в зимовий період, в організації протидії аномальним погодним умовам, на його пам`яті ще не було.

Мер дав термін – тиждень, щоб привести тротуари до навчальних та медичних закладів, щоб ними можна було нормально рухатися школярам та мешканцями міста. Особлива увага була звернута на внутрішньо дворові пішохідні доріжки.

-Якщо недоліки не будуть виправлені, то кр ... Читать дальше »

Просмотров: 1108 | Добавил: wernega | Дата: 16.02.2017 | Комментарии (0)

 У новому Податковому кодексі на 2017-й рік Урядом передбачено оподаткування об`єктів житлової нерухомості, що перебувають у власності фізичних та юридичних осіб, що встановлюються у відсотках до розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року за 1 м2 бази оподаткування. Так, раніше до 2015 року діяла норма 60 м2 - для квартир і 120 м2 - для будинків. Згідно якого держава надавала право міським радам збільшувати пільгові квадратні метри, що не підлягають оподаткуванню. Депутати міської ради свого часу скоригували їх, встановивши площу 75 м2 - для квартир та 150 м2 - для будинків. На початок 2016 року право пільг було відмінено урядом. Міські ради були змушені повернутися до норм відповідно 60 м2 та 120 м2 ( у цілому 180 м2). Але ж тоді мінімальна зарплатня складала 1378 грн ... Читать дальше »

Просмотров: 1279 | Добавил: wernega | Дата: 16.02.2017 | Комментарии (0)

Днями в приміщенні музичної школи відбувся семінар- нарада з головним державним спеціалістом Державної служби України з питань праці Управління Держпраці в Кіровоградській області Анною Маховською. Представник області прибула до Олександрії, щоб зустрітися з колишніми учасниками АТО, керівниками управління соціального захисту населення та пенсійного фонду, з громадськістю міста, щоб розповісти докладно про трудові права мобілізованих та тих, хто вже демобілізувався з військової служби.

На початку свого виступу доповідач наголосила на тому, що за минулий рік Управління Держпраці в Кіровоградській області поновило на роботі 6 колишніх учасників АТО, які були незаконно звільнені з роботи під час служби в зоні АТО. Усім військовослужбовцям була виплачена заробітна платня та їх поновили на роботі.

На запитання, що робити в разі незаконного звільнення з роботи, посадове ... Читать дальше »

Просмотров: 1225 | Добавил: wernega | Дата: 16.02.2017 | Комментарии (0)

15 лютого 28 роковини від дня завершення афганської війни в якій взяли участь тисячі українських солдат та офіцерів. Тисячі їх повернулися додому в цинкових гробах, тисячі інвалідами, а ще більше психологічно скалічених… Життя не стоїть на місці. Воно продовжується, воно сьогодні має інший вимір і цінності  –  зона АТО,  де вирішується доля України, куди першими пішли колишні афганці, щоб захистити нашу країну від вже іншого ворога... З 12 тисяч колишніх афганців, що сьогодні стоять на передових рубежах Сходу, понад 200 пали смертю героя. Десятки олександрійських колишніх афганців віддали свій військовий обов`язок по захисту країни в зоні АТО (О.Мусулега, В.Маринич та ін.).

Міський голова С.К.Цапюк вкотре відзначив мужність і героїзм колишніх воїнів- афганців, наших земляків у відстоюванні революційних завоювань афганського народу, які і сьогодні не ст ... Читать дальше »

Просмотров: 1034 | Добавил: wernega | Дата: 16.02.2017 | Комментарии (0)