Поздравляем Вас Гость
Четверг
28.03.2024
17:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 10

Сербський форвард Дубаїч, який з`явився в "Олександрії" наприкінці першого турецького збору, пройшов недільний перегляд. В.Шаран запросив  26-річного гравця на другий підготовчий етап, щоб більш детально  ознайомитися з майстерністю форварда.

Але наш керманич разом з тренерським складом не дійшли спільної думки аби підписати контракт з сербським легіонером. 

Статистика не переконала: Дубаїч зіграв у кількох матчах, при цьому в одному з поєдинків забив м`яч та в контрольній грі з "Зорею" (Молдова, 2:0) віддав голеву передачу.

О.Оскар

Просмотров: 1061 | Добавил: wernega | Дата: 10.02.2017 | Комментарии (0)

10 лютого в РБК відбулися урочистості з нагоди 28-ї річниці виведення військ з Афганістану. У залі були присутні ті, хто пройшов горнило неоголошеної війни, ветерани- афгану та колишні учасники АТО, влада району та громадськість. Демонстрація документального відеофільму, пісні стали добрим спомином про 10 років лихоліття війни, що забрала життя 15 мешканців Олександрійщини.

Олександрійської РДА Богдан Куруп і голова райради Ольга Коріненко у своїх виступах виказали щирі слова подяки за гідне виконання інтернаціонального обов’язку, коли цього потребували мешканці Афганістану, які повстали проти рабовласницького феодалізму. І сьогодні колишні афганці є першими серед учасників АТО та являються волонтерами по допомозі військовослужбовцям ЗСУ.

Голова ГО "Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані"(воїнів-інтернаціоналістів) Валентин Кондрескул ... Читать дальше »

Просмотров: 885 | Добавил: wernega | Дата: 10.02.2017 | Комментарии (0)

Члени виконавчого комітету міськради були ознайомлені  з пропозицією про затвердження нового  тарифу  на перевезення пасажирів на усіх міських автобусних маршрутах загального користування. З цього приводу  коментар дав начальник  управління економіки  міської ради  Ростислав Черевашко.

- Уряд зняв державне регулювання у сфері пасажирських перевезень. Перевізникам надано право самостійно встановлювати  тарифи поїздок по місту та районі. Так, щоб доїхати до Нової  Праги  треба заплатити від 27 до 32 грн.  Тоді, як до Олександрійського (колишнє Димитрове) поїздка  вартує всього 6 грн.  Перевізники подали свої розрахунки щодо однієї поїздки по  місту:  6, 00 – 7, 00 грн.( з врахуванням  мінімальної зарплатні в 3200 грн.). Спеціалісти управління  економіки міської ради провели моніторинг  п ... Читать дальше »

Просмотров: 1060 | Добавил: wernega | Дата: 10.02.2017 | Комментарии (0)