Поздравляем Вас Гость
Четверг
28.03.2024
22:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 07

ФК "ОЛЕКСАНДРІЯ" -"НК МАРІБОР" (СЛОВЕНІЯ)- 1:1

6 лютого ФК «Олександрія» в другому етапі підготовки до весняно- літньої частини ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ зустрічався з одним із найтитулованіших словенських клубів  «НК "Марібор» (13-й разовий чемпіон Словенії, колишня Югославія, місто в уякому проживає біля 94 тис. чол.). Поєдинок завершився бойовою нічиєю – 1:1. 

За нашу команду грали: Новак, Шендрік, Цуріков, Басов, Габовда, Запорожан (к/к), Огіря, Чантурішвілі, Старенький, Грицук, Дубаїч. 

У другій половині матчу на полі грали: Рудик, Леонов, Гітченко, Чорній, Шкінде ... Читать дальше »

Просмотров: 1044 | Добавил: wernega | Дата: 07.02.2017 | Комментарии (0)

Координаційний центр допомоги учасникам АТО під егідою міського голови С.Цапюка та за його зверненням, працівники управління економіки міської ради, активісти-волонтери: С.Кульга, В.Стадниченко, С.Дьячук, Ю.Плахотнюк та небайдужі олександрійці організували збір гуманітарної допомоги постраждалим мешканцям міста Авдіївки.

7 лютого пізно ввечері відправився гуманітарний вантаж допомоги на Донбас. Олександрійці з розумінням відгукнулися на трагедію своїх співвітчизників. Активно з чуйністю та розумінням долучилася велика кількість небайдужих олександрійців-підприємців, які за кілька днів надали перелік необхідного для невідкладних потреб постраждалим мешканцям Авдіївки. Відгукнулися і представники всіх торговельних мереж міста: «АТБ», «Фуршет», «Купець», оптові бази, підприємці з Центрального ринку, зокрема з м'ясного павільйону, та цілий ряд ... Читать дальше »

Просмотров: 1349 | Добавил: wernega | Дата: 07.02.2017 | Комментарии (0)

З 28 січня (6 та 11 лютого) вп`яте проходить спартакіада структурних підрозділів ТОВ «УкрАгроКом».  Про це повідомив  головний організатор спортивних змагань, голова СТ «Колос» Юрій Котов. Головним спонсором змагань є народний депутат України А.І.Кузьменко, який всіляко підтримує здоровий спосіб життя працівників компанії.  

Змагання розпочалися з міні-футболу. Чемпіонами спартакіади стали гравці  елеватора «УкрАгроКом», друге місце здобули футболісти  ТОВ «УкрАгроКом» ( від.№6 с.Дівоче Поле),  ТОВ "Агро Альянс"- здобуло бронзу.  Всього аграрії-спортсмени будуть боротися за перші місця в 10 видах спорту. 6 лютого відбулися ігри з волейболу, баскетболу, шахів та шашок, з настільного тенісу та дартсу.

Фінал відбудеться 11 лютого в Палаці спорту ДЮСШ №2 (змагатимуться в перетягуванні ... Читать дальше »

Просмотров: 1053 | Добавил: wernega | Дата: 07.02.2017 | Комментарии (0)